İşçi Partisi İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı

İşçi Partisi İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı

İşçi Partisi Kırklareli İl Teşkilatı, geçtiğimiz Pazar günü parti bürosunda gerçekleştirdiği basın toplantısı ile İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Saat 12.30’da yapılan toplantıya İl Başkanı Halil Göçen’in yanı sıra partinin Trakya’dan Sorumlu Örgütlenme Başkanı Niyazi Işık, Öncü Kadın Kolları Başkanı Nevriye Mutluer ve partililer de katıldı.

Adayları tanıtmadan önce bir basın açıklaması yapan Trakya’dan Sorumlu Örgütlenme Başkanı Niyazi Işık konuşmasında şunları kaydetti;

“Ilk olarak şunu belirtmeliyiz ki, Işçi Partisi yerel seçimlere giriyor. Seçimi kazanabileceğimiz yerlerde Belediye Başkan adaylarımızı gösteriyoruz.

Diğer yerlerde ise AKP ile DTP’nin rakipleri karşısındaki en güçlü adayı destekleyeceğiz.

Bizim için parti önemli değil. Bu seçimlerdeki temel politikamız; Türkiye’nin yerel yönetimini batıcı irtica ve bölücülükten temizlemektir.”

Yapılan açıklamaların ardından, Il Genel Meclis üyesi adaylarının tanıtımına geçildi.

Buna Göre; Merkez ilçeden Halil Göçen, Lüleburgazdan Aydan Arıcı, Kofçazdan Nevriye Mutluer, Babaeskiden Ismail Sayan, Efrahim Gider, Vizeden Kemal Tetik, Demirköy’den Nurettin Kabataş, Pehlivanköy’den Nilüfer Baskın ve Pınarhisar'dan Sinan Güvenç, Işçi Partisi’nin Il Genel Meclisi Üyesi Adayları olarak açıklandı.