İşçi Partisi'nden CHP küskünlerine davet

İşçi Partisi (İP) Kırklareli Örgütü 11 Şubat 2014 Salı günü saat 15.00'te İl binasında yaptığı basın açıklamasında CHP küskünlerini bir çatı altında toplanmaya davet etti.


HABER MERKEZİ
İşçi Partisi (İP) Kırklareli Örgütü 11 Şubat 2014 Salı günü saat 15.00’te İl binasında yaptığı basın açıklamasında CHP küskünlerini bir çatı altında toplanmaya davet etti.
9 Şubat 2014 Pazar günü CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak, 4 Aday Adayı’ndan bir tanesinin yerine CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından sonra gelen peş peşe istifaların ardından İşçi Partisi bir basın açıklaması yaparak CHP küskünlerini İşçi Partisi çatısı altında toplanmaya davet etti.
İşçi Partisi Kırklareli İl Başkanı Teoman Üstündağ yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;
“CHP'nin Belediye Başkan Adaylarının belirlemesinde izlediği yol, hem Türkiye'de hem de ilimizde şaşkınlık ve üzüntü yaratmıştır. Bu izlenen yol, CHP'den Ulusalcı ve Atatürkçülerin tasfiyesi niteliğindedir. Dışlanan bu dost ve hemşerilerimizin Yurtseverlik ve Atatürkçülüklerinden hiçbir şüphemiz yoktur. İlimizdeki Atatürk aşığı tabanın seçme hakkına ipotek kovan, bu çirkin zihniyete hak ettiği yanıt, yurtseverler tarafından verilmelidir. Atatürk'te birleşen, Arslanlı Yolda yürüyen bu dostlarımızı İŞÇİ Parti'sine davet ediyoruz. Gelin, Çoban Yıldızı'nın Işığı altında toplanalım. Atatürk Devrim ve İlkelerini yeniden canlandırmak için "Mafya-Gladyo-Cemaat" enstrümanlarıyla, ülkemiz ve ulusumuzun bütünlüğüne kasteden, emperyalist güçler ve işbirlikçilerine dur diyerek layık oldukları deliklerle süpürelim. Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak esas görevimizdir. Bölünmek bölücülerin ekmeğine yağ sürmektir. Şer Güçleri'nin amaçlarına, Cumhuriyetin dönüştürülmesine, yok edilmesine hizmet etmektir.  Bu görev, yerine getirilirken hiçbir makam ve mevkinin önemi yoktur. Tüm bu söylediklerimizin ışığında "Parolası, Çobanyıldızı. İşareti, Arslanlı Yol” olan mücadeleye katkı sağlamak adına, bu daveti yapmak bizim ve tüm Cumhuriyetçiler ve Atatürkçüler için tarihi bir görevdir” (Kadir Sinici)