İşini iyi yapana kriz yok!

93 yılında Babaeski ilçesinde başladıkları temizlik ürünleri toptancılığı işinde, 2004 yılında da Lüleburgaz ilçesinde açtıkları Kılıçlar Temizlik Market ile hedef büyüten firma yetkilisi Erol Kılıç ile sektörü ve ekonomik krizi konuştuk. Tüm trakya'daki özel ve kamu kuruluşlarına temizlik ürünleri tedariki yaptıklarının altını çizen Erol Kılıç:'İşinizi temiz ve dürüst yapar, ürünlerinizi de kaliteli ve zamanında teslim ederseniz, krizi tanımadan yolunuza devam edersiniz.' Dedi.

 

 

 

Şenol Goncagül

Trakya’da, temizlik ürünleri toptan satışı, kamu ve özel kurum ve kuruluşların temizlik ürün ve malzemeleri tedarikinde en önemli firmalar arasında bulunan Kılıçlar Temizlik Firması Genel Koordinatörü Erol Kılıç, “işini yapana krizin uğramadığını” söyledi.

93 te Babaeski’den yola çıkıldı

Temizlik ürünleri toptan satışı ve tedarikçiliği işe ilk olarak 1993 yılında Babaeski kent merkezinde başladıklarını belirten Erol Kılıç:”Bundan sonra da, 2004 yılında Lüleburgaz kent merkezi İstasyon Caddesi 59 numarada açtığımız marketimiz ile daha da güçlendik. Sadece temizlik ürün ve malzemelerinin toptan ve perakende satışı ile kalmıyor, her çaptaki özel ve kamu kurum ve kuruluşlarına temizlik ürün ve malzemelerinin tedarikini yapıyoruz. Bizim her türlü malzeme ve ürünü, üstelik te en kaliteli şekli ile tedarik etmemiz sözkonusu. Biz üretici değil, tedarikçiyiz. En iyisini ve kalitelisini bulup, onu veriyoruz. Bu nedenle de, sürekli tercih sebebi oluyoruz.” Dedi.

Merdiven altı olayı kapanıyor

Trakya’da, bir zamanlar dürüst temizlik ürünleri firmalarının en önemli sorunları haline alan merdivenaltı firmalarının artık tarihe karıştığını ifade eden Erol Kılıç:”TSE belgeniz olmadan ihaleye giremiyorsunuz. Kısa sürede tespit edilip, yasal yükümlülüklere maruz kalıyorsunuz. Yapsanız bile, 6 ay sonra kaybolmak durumundasınız. Bu sektör son derece tehlikeli, halk ve çevre sağlığını hiçe sayan bir yöntemdi. Çok şükür ki, kapanmak üzere.” Dedi.

İşini düzgün yapana kriz yok!

Malum ekonomik krizin tüm yönleri ile etkisini hissettirdiği ülkemizde, firma ve sektör olarak durum tespiti yapmalarını da istediğimiz Erol Kılıç:”Bizim öyle bir sorunumuz olmadı. Kaliteli ürünü, zamanında teslim ediyoruz. Hal böyle olunca da, tercih ediliyoruz. İşin sırrı ve özeti burada saklı. Bunu yapabilen, krizle yüzyüze gelmez. Para kazanmaktan çok, müşteri kazanmak, güven sağlamak çok önemlidir. Bunu yapıyor ve ayakta kalabiliyoruz.” Dedi.