İstanbul Bisiklet Severler Derneği'nden KDOSK'ne ziyaret

İstanbul Bisiklet Severler Derneği'nden KDOSK'ne ziyaret

Kırklareli Doğa Sporları Kulübü ilk misafirlerini karşıladı. Istanbul Bisiklet Severler Derneği Onursal Başkanları 78 yaşındaki emekli albay Fikret Kaplanoğlu ve 70 yaşındaki Necati Bilgen’i Kavaklı’dan ilimize girerken Dernek Başkanı Metin Erman tarafından karşılanarak, çay ikram edilip sohbet edildiği belirtildi.

Kırklareli Doğa Sporları Kulübü olarak kuruldukları günden bu yana çevreye bir şeyler kazandırma derdinde olduklarını, Kaplanoğlu ve Bilgen’in ilk misafirler olduklarını dile getiren Kırklareli Doğa Sporları Kulübü Dernek Başkanı Metin Erman; ”Fikret Albay’ı ve Necati Bey’i 21 Mayıs Perşembe günü Kavaklı’dan Kırklareli’ne girerken dernek başkanı olarak karşıladım. Ilk olarak çay içip sohbet ettikten sonra Öğretmenevi mevkiinde tekrar buluştuk. 

Onun akabinde Necati Bey Öğretmenevi’nde, Fikret Albay ise Orduevi’nde daha önceden yapılan rezarvasyonlarının nezdinde istirahat etmeye çekildiler.Kendileri Kırklareli’ni ve Kırklareli insanını çok beğendiklerini, Trakya ve çevresinde yaptıkları gezilerinde en beğendikleri parkurun ilimize ait olduğunu tekrar yinelemişlerdir. Ben de dernek başkanı olarak Fikret Kaplanoğlu’na ilk ziyaretlerinden dolayı derneğimizin fularını hediye ettim, Kaplanoğlu da hiç bekletmeden fuları boynuna asarak bizlere olan sevgi ve saygısını gözler önüne serdi. Bu hoş sohbetlerin ardından bisikletli ekip tekrar görüşmek üzere 22 Mayıs Cuma günü ilimizden mutlu bir şekilkde ayrıldılar.” dedi. Erman, ayrıca Kırklareli Doğa Sporları Kulübü olarak resmi olarak kurulduklarını ve ilk etkinliklerini geçtiğimiz hafta sonu 1. Dupnisa Doğa Şenliği’ne katılarak gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.