İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Artvin'de Kırklareli'nin yeni Valisi Cengiz Aydoğdu'yu ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Artvin'de Kırklareli'nin yeni Valisi Cengiz Aydoğdu'yu ziyaret etti

Geçtiğimiz Pazar günü Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret eden Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kırklareli'ne tayini çıkan Vali Aydoğdu'ya "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Topbaş, Vali Cengiz Aydoğdu'nun İstanbul’a komşu il olan Kırklareli'ne atanması ile bundan böyle kendileriyle daha yakın çalışma imkanı bulacaklarını ifade ederek, "İnanıyorum ki Sayın Valimiz Kırklareli'nde de önemli ve başarılı işlere imza atacaktır. 

Gerek Valimiz gerekse Çorum’a atanan Emniyet Müdürümüz ile güzel ilişki içerisinde olduk. Tayin oldukları illerde başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Vali Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında Artvin'in Kaf Dağı'nın Kadir Topbaş olduğunu ifade ederek "Ben Artvin'e atanmadan önce Kaf Dağı'nın sadece masallarda bulunduğuna inanıyordum. İlimize atandıktan ve burada göreve başladıktan sonra gerçekleştirdiğim toplantılarda Kaf Dağı'nın ülkemizin sınırları içerisinde olduğunu ve gerçek olduğunu gördüm. Ciddi anlamda masallarda geçen Kaf Dağı'nın Artvin'de olduğunu gördüm. Insan doğduğu yere benzermiş. Artvin dağlık bir memleket ve insanları da dağ gibi insanlar. Artvin'in en büyük dağı da Kadir Topbaş'tır. Artvin halkı o kadar güveniyor Kadir Topbaş'a. Başkanımız Artvin'in dışarıdaki medar-i iftiharıdır. Ilimize sağladığı katkılar içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu.