İstanbul'daki Kırklarelilileri yeniden Hasan Üstün, temsil edecek

İstanbul'daki Kırklarelilileri yeniden Hasan Üstün, temsil edecek

Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Hasan Üstün güven tazeledi.

İstanbul Bayrampaşa-Yıldırım Mahallesi’nde kurulu bulunan ve 1991 yılından beri faaliyette olan Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan Genel Kurulunu 18 Ocak Pazar günü Dernek Lokalinde gerçekleştirdi. Eski Yönetimin faaliyetleri ve mali durumunun ibra edilmesinin ardından geçilen seçim maddesinde, Tek liste halinde Genel Kurul önüne çıkartılan yönetim ve denetim kurulları listeleri hazirunun oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul’a Kırklareli Özürlüler Vakfı Başkanı Zehra Tan, Kırklareli Eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Bahri Sipahi ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri misafir olarak katıldılar. Zehra Tan ve Kadir Gökçe, Genel Kurul’a hitaben günün ihtiyaçlarına ve neden daha güçlü bir dernek olmalıyız perspektifine yönelik birer konuşma yaparak renk kattılar.

Genel Kurulu takip eden hafta ise, seçilen yeni yönetim aralarında görev dağılımı yaparak, Başkanlığa yeniden Hasan Üstün’ü getirmişlerdir. Başkan Yardımcılığına Ismet Yıldırım, Çalışma Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Celal Topçu, Lokal Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ahmet Zorlutuna, Genel Sekreterliğe Hüseyin Açıl ve Saymanlığa Ergun Kaçar getirildi. Yönetim Kurulunun diğer üyeleri ise şöyle sıralanıyor; Ali Kulil, Serdar Seçkin, Muhittin Gençay, Efkan Esentürk, Görkem Gökçe, Muzaffer Ergun, Zeki Eroğlu, Erdinç Çargan ve Günter Erdem.

Genel Kurul sonrası dernek tarihinde ilk defa kurulan Çalışma Grubu ise şöyle şekillendi; Başkan Celal Topçu, Koordinatör Zehra Tan, Üye Serdar Seçkin, Üye Muzaffer Ergin, Üye Görkem Gökçe, Üye Günter Erdem.

Dernek Denetim Kuruluna da Hüseyin Kırmızıgül, Burhan Yavaş ve Ali Kara seçildi. Yeni seçilen Dernek Yönetimi ilk icraat olarak; bugün, Yönetim Kurullarında Başkan ve Üye olarak görev alan dernek üyelerini Danışma Kurulu Istişare Toplantısı adı altında bir araya getirerek yine bir ilke imza atacak.