İstasyon 39 Alpullu'yu salladı

İstasyon 39 Alpullu'yu salladı

Yerel grubumuz İstasyon 39, 25 Haziran Perşembe akşamı Alpullu’da verdikleri konserle unutulmaz bir geceye imza attı.

Bu sene 6. düzenlenen Alpullu Geleneksel Kültür ve Müzik Festivali’nde saat 22:00’da sahne alan grubumuz İstasyon 39, kendi şarkılarının yanı sıra repertuarlarına aldıkları cover parçalarla da enerjisi hiç düşmeyen bir sahne oluşumunun sahibi oldu. Kakava Festivali’nde prodüksiyon şirketinin yapmış olduğu haksızlık sebebiyle sahnedeki enerjilerini istedikleri şekilde seyirciye aktaramayan ve bunun telafisinin olacağını söyleyen grup üyeleri, sözlerini tuttu ve Alpullu’yu salladı.

‘Yolculuklar’ isimli demolarıyla müzik kulvarındaki yerlerini sağlamlaştıran, tüm Trakya’da kendilerini kanıtlayan, ulusal çaptada birçok girişime imza atarak kalite basamaklarını hızla tırmanan Istasyon 39, Alpullu Festivali’nde Kakava’daki yaşadıkları moral bozukluğunun aksine yüksek orandaki performanslarıyla izleyiciden tam not aldı. Solist Gökhan Dönmezer’in muteşem sesine, grubun diğer üyeleri Cihat Cafer’in bas gitarı, Serhat Cafer’in davulu, Fatih Bara’nın elektro ve geri vokali eşlik edince ortaya unutulması zor bir konser coşkusu çıktı.

Bir saati aşkın zaman sahnede kalan yerel grubumuz ve gururumuz Istasyon 39, gecenin sonunda Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun tarafından plaketle ödüllendirildi. Durgun grup adına Gökhan Dönmezer’e plaketi verirken yaptığı konuşmada, Istasyon 39’a festivale katıldıklarından dolayı teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gökhan Dönmezer’de Alpullu Festivali’nde tekrar sahne almaktan, tekrar Alpullu halkıyla buluşmaktan onur duyduklarını belirterek, tüm Trakya’ya selamlarını yolladı.

Alpullu Festivali ilk gecesinde Istasyon 39’la unutulmaz bir konser izlemiş oldu.