İstasyon 39 yarın akşam tüm enerjisiyle Alpullu'yu coşturacak

İstasyon 39 yarın akşam tüm enerjisiyle Alpullu'yu coşturacak

Yerel grubumuz ve gururumuz İstasyon 39 grubu, Perşembe akşamı başlayacak olan 6. Alpullu Festivali’nde sahne alacak.

2005 yılında başladıkları müzik yolculuklarını demoları “Yolculuklar” ile daha da kaliteli bir düzeye ulaştıran ve performanslarıyla göz dolduran grup, bilindiği üzere bu seneki Kakava Festivali’nde de sahne almış, fakat prodüksiyon şirketinin yaptığı haksızlık neticesinde sahnede ancak yarım saat kalabilmişti.

Grup üyeleri daha sonra yaptığımız görüşmelerde; “Uzun hazırlık ve provalardan sonra çıktığımız Kakava Festivali’nde dinleyiciye, birikmiş olan duygu yoğunluğumuzu tam manasıyla aktaramadığımızı düşünüyoruz.

Bunun telafisi olacak.” demişti.

Işte 6. Alpullu Festivali’nde birikmiş olan tüm enerjileriyle sahneye çıkacak olan Istasyon 39, Kakava Festivali’nde yaşanan olumsuzluğun telafisini gerçekleştirmeye ve Alpullu’yu sallamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl da aynı festivalde yer alan grup, izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılanmış ve unutulmaz bir konsere imza atmıştı. Alpullu Festivali için son hazırlıklarını sürdüren Istasyon 39, daha sonraki süreçte de Babaeski, Çorlu, Enez ve Istanbul Bayrampaşa‘da düzenlenecek festivalde sahne almaya hazırlanıyor. Grup üyeleri; “Daha önce de yer aldığımız bu sahnelerde tekrardan dinleyici ile buluşacağımız için heyecanlıyız.” dediler. Bas gitarda Cihat Cafer, davulda Serhat Cafer, elektro gitar ve vokalde Fatih Bara’dan oluşan grubun solistliğini Gökhan Dönmezer yapıyor.

Hem kendi bestelerini, hem de cover parçalarından oluşan repertuarlarını sahneleyecek olan İstasyon 39, Alpullu Festivali’ni izlemeye gelenlere, yine unutulmaz bir konser yaşatacaklarının garantisini veriyor.