İşte centilmenlik

İşte centilmenlik

Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Basketbol Turnuvası’nın final maçında Lüleburgaz Lisesi’ne 69-52 yenilerek ikinci olan Fen Lisesi güzel bir centilmenlik örneği sergiledi. Müsabakanın ardından okul idarecileri, yenilgi nedeniyle üzgün olan öğrencileri teselli ederek, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dilediler.

Ayrıca okulun web sitasinde yer alan haberde de şampiyon olan Lüleburgaz Lisesi centilmen bir şekilde tebrik edildi. Haberde: “Ilimizi Türkiye liseler arası gençler basketbol şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Lüleburgaz Lisesi, Balıkesir’de 18-20 Ocak 2009 tarihlerinde yapılacak olan grup maçlarına katılacak. Biz de Lüleburgaz Lisesi’ni bu başarısından dolayı tebrik ediyor, Balıkesir’deki grup maçlarında başarılar diliyoruz. Okulumuz basketbol takımını da il ikinciliğinden dolayı tebrik ediyoruz” denildi.

Sporun; dostluk, barış ve kardeşliği geliştirmesi adına büyük bir centilmenlik örneği veren Kırklareli Fen Lisesi’ni bizler de gazetemiz adına kutluyoruz.