"İstifa etme nedenim kimsenin beklentisini tatmin etmek değildir"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) eski Kırklareli Kadın Kolları Başkanı ve şuan halen Kırklareli Belediye Meclis Üyeliği yapan Av. Tülay Tunçay Peker, Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa nedeninin bazı basın organları tarafından gerçeğin dışında gösterilmeye çalışıldığı söyleyerek; 'İstifa etme nedenim kimsenin beklentisini tatmin etmek değildir' dedi.


HABER MERKEZİ

Belediye Meclis Üyesi Peker konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “15.03.2010 tarihinde  açıkladığımız üzere şahsım ve 15 yönetim kurulu arkadaşımız  istifalarını kamuoyu ile paylaşmıştır.
Basın açıklamamızda; bu durumun bir görev değişikliği olduğu ve parti çalışmalarımızın devam edeceği ve partimize olan inancımız ve bağlılığımız önemle vurgulanmıştır.
Şahsımın istifa sebebi daha evvel basın ile paylaştığım üzere işlerimin yoğunluğudur. Bu kararımı, altını çizerek belirtmek isterim ki kendi hür irademle verdim. Zira kimsenin beklentisini tatmin etmek üzere verilmiş bir karar değildir.
Önemle belirtmeme rağmen, bazı basın kuruluşlarınca bunun bir sıkıntı sebebiyle gerçekleşmiş gibi gösterilmesi kesinlikle kabul edilemez. Zira AK Parti büyük ve ülkenin %47'sini temsil eden güçlü bir partidir. Partimiz bu gücünü öncelikle değerli  halkımızdan ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dan almaktadır. Bizler gecesini gündüzüne katarak çalışan bir başbakanın genel başkanımızın teşkilat mensuplarıyız, birbiriyle çekişmek gibi bir lüksümüzde anlayışımızda olamaz, biz kocaman bir aileyiz. Dolayısıyla tek işimiz daha fazla çalışmak ve faydalı olmaktır. Teşkilatım içerisinde sahsım 3.kadın kolu başkanıdır ve görev değişimlerinde hiçbir zaman hizmetimiz aksamamıştır.
Benden önce diğer başkanlarımın yaptığı değerli hizmetlere bir parçada şahsımın ve ekip arkadaşlarımın katkısı olmuş ise bu bize onur ve mutluluk vermiştir.
Ezcümle şahsım üzerinden partime yönelik yapılan eleştirileri kabul etmediğimi zira yoğun bir şekilde parti çalışmalarımın devam ettiğini, bu çalışmaları takip etmek isteyen değerli basınımızı belediye meclis toplantılarına davet eder, söylentiler ile haber yerine bizzat bizim söylediklerimizi dinleyerek kamuoyunu aydınlatmalarının daha doğru ve basın etiği ile bağdaşır olacağını değerli kamuoyuna saygıyla arz ederim” (yy)