ISTRANCA BELEDİYELER BİRLİĞİ, İLK TOPLANTISINI YAPTI

Istranca Belediyeler Birliği, yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını yaptı.

Istranca Belediyeler Birliği, yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını yaptı.
     Edirne Belediye Meclisi Salonu'nda yapılan toplantıda, ilk iki yıl için görev yapmak üzere birlik üyeleri arasından birlik başkanı, meclis birinci ve ikinci başkan vekili ile katip üyeleri seçildi.
     En genç iki üyenin seçimler için tasnif heyeti olarak görevlendirilmesinin ardından yapılan gizli oylamada, birlik başkanlığına Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi getirildi.
     Birlik meclis üyeliğine Edirne Belediye Meclis Üyesi Alaettin Altındiş ile Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Kemal Aşkın'ın seçildiği toplantıda, birlik meclisi birinci başkan vekilliğine Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, ikinci başkan vekilliğine de Süloğlu Belediye Başkanı Erol Atik getirildi.
     Toplantıda, encümen üyeliğine Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Süloğlu Belediye Başkanı Atik, Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine de Edirne Belediye Meclis Üyesi Altındiş, Süloğlu Belediye Meclis Üyesi Selahattin Sevinç ve Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Sedat Bilgiç seçildi.
aa