Istranca Gençlik yağmur çamur dinlemiyor

Istranca Gençlik yağmur çamur dinlemiyor

Kırklareli Istranca Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü, yoğun yağışlı havaya rağmen etkinliklerine devam ediyor.    

Geçtiğimiz haftasonu yaklaşık 40 kilometrelik parkuru yoğun yağışlı bir hava koşulları eşliğinde başarı ile aşan kulüp, Kıyıköy civarındaki Kışlacık Köyü’nden Iğneada’ya yürüdü.

26 Haziran Cuma günü saat 17:30’da Kırklareli Dingiloğlu Parkı önünden yola çıkan 8 kişilik kulüp üyesi ilk olarak Kışlacık’a vardı. Burada Kışlacık Muhtarı tarafından karşılanan ekip, daha sonra 10 kilometre sürecek olan gece yürüşüne başladı. 10 kilometrelik zorlu parkuru gecenin karanlığında meşakkatli bir şekilde aşan kulüp üyeleri, Poliçe Koyu’nda kamplarını kurdu ve epey yorucu geçen yürüyüşün ardından dinlenmeye çekildiler. Sabah saat 09:00 gibi kalktıktan sonra sabahın serinliğinde denize girmeyi yeğleyen kulüp üyeleri, kendilerini Poliçe Koyu’nun serin, berrak ve zümrüt ışıltılı sularına bıraktılar.

Verilen deniz molasının ardından tekrar toparlanarak yola koyulan Istranca Gençlik üyeleri, saat 15:30 gibi Panayır Iskelesi’ne vararak burada mola verdiler. Yoğun yağışlı hava koşulları karşısından yürümekte zorluk çeken ve ayak problemleri yaşayan bir grup dinlenmeye çekilirken, iki gruba ayrılan kulüp üyelerinden diğer grup ise öncü olarak yola koyuldu.

Panayır Iskelesi’nden Iğneada’ya doğru yürüyüşe devam eden ikinci grup ise ilk grubun ardından 24:00 gibi Iğneada’ya vardı.

Aralıksız yağan yağmur ile birlikte epey ıslanan kulüp üyeleri Kırklareli Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri’ne sığınarak geceyi burada geçirdi.

Sabah saat 10:00 gibi kalkan üyeler, Iğneada Izci Kampı’na vararak etkinliklerini tamamlayıp, 17:00’da Iğneada’dan ayrıldı.