Judo Milli Takım Kampı Kırklareli'de

Judo Milli Takım Kampı Kırklareli'de

Genç ve Büyük Bayanlar Judo Milli Takımımız kamp yapmak üzere ilimize geldi.

 Daha önceki yıllarda ümit, genç ve büyük bayanlar ketegorilerinde ülkemizi başarılı ile temsil eden Bayan Judo Milli Takımımız, 26 Haziran - 5 Temmuz 2009 tarihleri arasında Italya 'nın Pescara şehrinde düzenlenecek olan 16. Akdeniz Oyunları'na müşkülpesent bir şekilde hazırlanıyor.

Judo Genç ve Büyük Bayanlar Teknik Direktörü Hadi Kızılyaprak önderliğinde, 7 antrenör, 1 masör, ve 31 sporcu ile süren kamp süresince Bayan Judo Milli Takımı 26 Haziran tarihine kadar Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda sıkı bir şekilde çalışacak. Ayrıca bayan judo milli takımızın Sırbistan’ın Belgrad şehrinde 30 Haziran- 12 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları ve 27- 28 Haziran tarihlerinde Istanbul’da yapılacak olan 23. Uluslararası Boğaziçi Turnuvası’na da bu kamp kapsamında hazırlandığı belirtildi.

17 Haziran Çarşamba günü kamp ve mili takım hakkında açıklamalarda bulunan Judo Genç ve Büyük Bayanlar Teknik Direktörü Hadi Kızılyaprak; ”Bayan Milli takımımız genç ve bayanlar olmak üzere gruplara ayrılıyoruz. Buraya gelmeden önce Avusturya’da kampa gittik. Büyük Bayanların hedefi Akdeniz Oyunları’na katılarak derece elde etmek. 2012 yılında Ingiltere’nin Londra kentinde yapılacak olan Olimpiyatlara da hazırlanıyorlar. Buraya gelmeden önce Avusturya’da kamp yaptık ve orada hazırlık müsabalarımız oldu. Bunların hepsinin hedefi; 2010 yılında başlayacak 2012 Olimpiyatları’na puan toplama müsabakaları. Federasyonumuzun en büyük hedefi 2012 Olimpiyatlarına katılmaktır.

Kadromuzda Ümitler, Gençler ve Büyükler kategorisinde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Gençlik Olimpik Oyunlarında çeşitli dereceler elde etmiş, oldukça başarılı ve gelecek vaat eden sporcular bulunmaktadır. Ayrıca Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 2012 Olimpiyat Oyunları’na hazırlık amacıyla desteklediği 11 Bayan sporcumuzda kampımızda bulunmaktadır.” dedi. Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Süleyman Çetin nezdinde kamp yapan bayan judo milli takımımız ardından tam kadro olarak hatıra fotoğrafı çekildi.