K.Ü'de Akademik personel alımı için sınav

K.Ü'de Akademik personel alımı için sınav

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, akademik personel kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Üniversiteye bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarındaki öğretim üyesi eksiklikleri yavaş yavaş kapatılırken, yarın yapılacak sınavlarla Rektörlük Uzman kadrosu, Lüleburgaz MYO Grafik kadrosu ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik kadrolarına yeni personeller alınacağı ifade edildi.

Bu kadrolar için başvuruda bulunan adayların ön değerlendirme sonuçları dün Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açıklanırken, Rektörlük Uzman kadrosu için Cem Taşkın’ın, Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksekokulu bünyesine alınacak olan Grafik  Öğretim Görevlisi kadrosu için Ferhat Umut Dizdar ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeliği için de Mukaddes Pala, Tuğba Cebeci, Bülent Ergin, Iskender Karaltı, Fatma Özcan ve Ümmihani Kaplan’ın sınava gireceği bildirildi.

Rektörlük Uzman kadrosuna ve Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksekokulu bünyesine alınacak olan Grafik  Öğretim Görevlisi kadrosuna birer, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeliği kadrosuna da iki kişinin alınacağı öğrenildi.

Rektörlük Uzman ve Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksekokulu Grafik  Öğretim Görevlisi adayları yarın saat:11.00’da, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi adayları ise 15.00’da Rektörlük binasında yapılacak sınavda ter dökecekler.