K. Ü. Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren okullar ödüllendirildi

K. Ü. Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren okullar ödüllendirildi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kırklareli Üniversitesi Kültür- Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen futbol, voleybol ve basketbol turnuvalarında dereceye giren okullar kupalarını müzelerine götürdü.

 8 Mayıs Cumartesi günü Teknik Eğitim Fakültesi ve Pınarhisar M.Y.O futbol karşılaşması ile start alan turnuvalar 14 Mayıs Cuma günü Lüleburgaz M.Y.O ile Teknik Eğitim Fakültesi ile oynanan basketbol karşılaşması ile son buldu.  

Erkekler Basketbol maçı finalinde Lüleburgaz M.Y.O Teknik Eğitim Fakültesi’ni 73- 41 mağlup ederek Erkekler Basketbol birincisi oldu.

Bu kapsamda Voleybol(Kızlar ) Turnavası’nın birincisi; Sağlık Yüksekokulu, Voleybol(Erkek) En Centilmen okul; Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, Basketbol Ikincisi(Erkekler) Teknik Eğitim Fakültesi, Basketbol Birincisi (Erkekler) Lüleburgaz M.Y.O turnuva galipleri olarak, kupalarını aldılar. Dereceye giren okullara kupalarını Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve Rektörlük Genel Sekreteri Ergün Erbay takdim etti. Bütün dereceye giren okulları ve öğrencileri tek tek tebrik eden Rektör Aykaç, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Spor turnuvalarındaki kategorilerde şampiyon olan okullar elde ettikleri kupaları ile büyük sevinç yaşadı. Kupa dağıtma törenlerinin sona ermesinin ardından Kırklareli Üniversitesi Sağlık ve Spor Dairesi Başkanlığı Modern Dans Grubu, Roman Dans Grubu ve Zeybek Grubu’nun gösterilerinin ardından spor aktiviteleri son buldu.