"Kadir gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir"

"Kadir gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir"

Adalet ve Kalkınma Partisi Il Başkanlığı, Merkez Ilçe Başkanlığı, Il Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı ortak bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm Kırklarelililerin ve Islam âleminin mübarek Kadir Gecesini kutladılar.

Ak Parti Kırklareli Il Başkanı Yurdaer Ulus söz konusu mesajta şunları kaydetti;

"Rahmet, bereket ve marifet ayı olan Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir gecesi, yüce Allah'ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kuran'ın indirilmeye başlandığı mübarek gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Bizde bu geceyi değerine yakışır bir şekilde güzel amellerle dua ederek geçirelim. Bu vesile ile aziz milletimizin kadir gecelerini kutlar ve bu gecenin Islam âlemine, tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederiz."