Kakava'ya bu yıl sadece 2 sanatçı

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan bu yıl yapılacak olan Kakava Festivali'nde Rap müziğin ünlü ismi Ceza'yı ve ünlü Rock müziğin ünlü ismi Funda Arar'ı çağırmak istediklerini belirtti.  

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan bu yıl yapılacak olan Kakava Festivali’nde Rap müziğin ünlü ismi Ceza’yı ve ünlü Rock müziğin ünlü ismi Funda Arar’ı çağırmak istediklerini belirtti.
Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan 27-28-29 ve 30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Kakava Şenliklerinin son gecesinde Ceza ve Funda Arar’ın sahne alacağını belirtti. Başkan Çağlayan; “Bu yıl geçtiğimiz yıllara bakarak daha az masrafı olan bir festival yapmayı düşünüyoruz. Festivalde yerel ve amatör sanatçılara yer vermeyi düşünüyoruz. Son gece ise profesyonel iki sanatçı sahne alacak. Bu iki sanatçıda gençlerin çok fazla istedikleri rap müziğin ünlü ismi Ceza ve rock müziğin ünlü ismi Funda Arar olacak.
Geçtiğimiz yıllarda 300-350 bin TL masrafı olan konserler düzenliyorduk. En azından bu yıl maliyeti biraz az olan bir festival düşünüyoruz. Bu yılki konser masrafının 100 bin TL’yi aşmaması için çalışıyoruz” dedi.

*“Festival belediyenin değil Kırklareli’nin festivali”

Başkan Çağlayan Kakava Festivali’ne destek çıkılmadığını belirterek şunlara kaydetti; “Festivalde belediye masrafları tek başına üstlenmek zorunda kalıyor. Kakava Festivali Kırklareli Belediyesi’nin değil, Kırklareli’nin festivali. Bizim halkımızda sponsorluk anlayışı çok zayıf. Bu festivalde dışarıdan Kırklareli’ne binlerce insan geliyor ve bunların bir kısmı burada kalıyor. Festivale gelen kişiler durmadan para harcıyor. Bu da esnafımızda bir hareketlenmeye neden oluyor. Kırklareli’ndeki esnafımız festival alanına bir afiş asmaktan dahi çekiniyor”.(yy)