Kanaltürk'ün "Ramazan Keyfi" ekibi Kırklareli'de çekimler gerçekleştirdi

Kanaltürk'ün 'Ramazan Keyfi' ekibi Kırklareli'de çekimler gerçekleştirdi

“Kanaltürk” Televizyon kanalının sevilen programı “Tatil Keyfi” Kırklareli’de bir çekim gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Ataman Erkul’un yaptığı program, hafta içi her gün Türkiye’nin görsel ve tarihi zenginliklerini Kanaltürk izleyicileri ile buluşturuyor.

Erkul gazetemize yaptığı açıklamada bu kez görüntülerin Ramazan ayında yayınlanacak olan “Ramazan Keyfi” isimli programlarında yayınlanacağını kaydederek, oldukça keyifli bir Ramazan programı hazırladıklarını kaydetti.

Hafta içi hergün, iftar saatine doğru yayınlanacak olan bu programda, çekimi yapılan ilin, camileri, eski yapıları, kısaca tarihi güzellikleri ve doğal harikaları izleyicilere sunulacak. Sunucul Ataman Erkul, yaklaşık üç gündür Kırklareli’de gerçekleşen çekimlerin, 23 veya 24 Ağustos tarihlerinde, 30 dakika süre ile Kanaltürk ekranlarında yayınlanacağını belirtti.

Dün de, ibadete yeni açılan tarihi Hızırbey Camii içerisinden bir sunum gerçekleştiren, “Ramazan keyfi” ekibi daha sonra Anadolu illerinde çekimler yapmak üzere ilimizden ayrılarak yollara düştü.