Kapaklı'da 1 ay süren Yaz Spor Okulu sona erdi

* Tekirdağ'ın Kapaklı Belediyesi'nin bu yıl altıncısını düzenlediği Yaz Spor Okulu sona ererken katılan öğrencilere katılım belgeleri de verildi


HABER MERKEZİ
Futbol Basketbol Voleybol, İngilizce ve Bilgisayar branşlarında bir ay boyunca verilen eğitimlerin sonunda Tekirdağ’ın Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu sona erdi Yaz Spor Okulu’nun bitmesinin ardından Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Ayhan Arslan; “Yaz tatilinde siz öğrenciler için burada bulunan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum Yaz Spor Okulumuzun bu yıl 6’sını sonuçlandırdık. Bu yılki Yaz Spor Okulumuza rekor katılım sağlanırken. 515 öğrenciye katılım belgesi verdik Dileğim Başkanımız İrfan Mandalı’nın en kısa zamanda yanımızda olması ve onunla birlikte gelecek yıl Yaz Spor Okulu’nun 7’sini düzenlememiz. Bu yıl bazı eksikliklerimiz olmuş olabilir. Önümüzdeki yıl bu eksiklerimizi gidereceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda bu sene öğrencilere Futbol branşında Ahmet Düzgün ve Şinasi Dumrul Basketbol branşında Cengiz Vural Voleybol branşında Seviley Engin. Bilgisayar branşında Murat Bektaş ve İngilizce branşında Ünal Memiş ve Çiğdem Çoban 515 öğrenciye eğitimlerini verdi.
Bu yıl altıncısı düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda toplam 515 öğrenci katılım gösterirken bu sayı bugüne kadar yakalanmış en büyük rakam oldu. Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda bu sene 515 öğrenci 7 öğretmen eşliğinde 1 ay süresince eğitim gördüler. Sportif faaliyetlerin yanı sıra öğrencilere İngilizce ve Bilgisayar branşlarında eğitim verildi.
Bir ay boyunca devam eden eğitimler sonucu 2009 dönemi Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu sona erdi Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun sona ermesiyle birlikte, katılan öğrencilere katılım belgesi töreni düzenlendi Düzenlenen törende 515 öğrenciye katılım belgeleri verilirken, törene öğrencilerin velilerinin de büyük ilgi gösterdiği görüldü Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılan 515 öğrenciye Katılım Belgeleri’ni Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Ayhan Arslan verdi. (s)