Kaptan Davut Kırklarelispor'a Veda Etti

8 sezondur Kırklarelispor'da sayısız maça çıkan ve son yıllarda takımın kaptanlığını üstlenen Davut Babur Kırklarelispor'a veda ettiğini açıkladı.

Kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Davut Babur “Dile Kolay Kırklarelispor’da 8 sezonu tamamladım. Futbol hayatımın yarısından çoğunu bu kulüpte geçirdim. Aşçısından Malzemecisine kadar hepsi ailem oldu. Tarifi zor duygular içerisindeyim. Bir tarafım buruk bir tarafım mutlu. Biliyorum Kırklarelispor Kulübü ve Kırklareli şehri her zaman kalbimin bir köşesinde olacak.

Bu süreçte başta Başkanımız Volkan Can, Kulüp Müdürümüz Havva Abla, Teknik Direktörümüz Bilgin Erdem,Kaleci Antrenörümüz Ali Özçelik, Yardımcı Antrenörümüz Hakan Güvençer, futbolcu kardeşlerim ve kıymetli taraftarımız olmak üzere üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum.

Herkes hakkını helal etsin, benden yana hakkım sonuna kadar helal olsun. Mutlu İnsanlar Kenti hepiniz çok seviyorum. Allah’a emanetsiniz. Ben her zaman Kırklarelispor’lu kalacağım” dedi. (S.Koçtürk)

 

davutbabur