Kaptan Seyit Ozan Metin yuvada kaldı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi Takımları'ndan Babaeskispor, yeni sezonda santrafor mevkiinde oynayan 24 yaşında ki Seyit Ozan Metin ile tekrar anlaşarak renklerine bağladı.


HABER MERKEZİ

Lüleburgazspor’un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon, Süper Amatör Lig maçlarında 12 gol ile dikkatleri çeken takımın kaptanı ve gol mevkilerinin başarılı oyuncusu Seyit Ozan Metin, yeni sezonda Babaeskispor ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalayarak yuvada kaldı.
Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun’un bürosunda gerçekleşen imza töreninde, Mali Sorumlu Adnan Üstünay, Genel Kaptan Metin Karakuş ve Genel Sekreter Cenk Dönmez’de hazır bulundu.
Düzenlenen imza töreninde, Kaptan Seyit Ozan Metin, kendisini 1 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Kulüp Başkanı İlker Dursun, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, 8 yıldır Babaeskispor’un formasını giyen Kaptan Seyit Ozan Metin ile yeni sezon öncesi tekrar anlaştıkları için mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Babaeskispor’un hedefi 2010-2011 sezonunda TFF tarafından yeni kurulan Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacaktır. Bu sezon ligi namaglûp bitirip, taraftarlarımıza mükemmel bir futbol izlettirmek istiyoruz. Babaeskispor’a geçen sezon 12 gol kazandıran Kaptan Ozan, ileri uç mevkiinde başarılı bir sporcu olmanın yanında düzgün bir karaktere sahip ve ayni zamanda Kulübümüzde profesyonel bir futbolcu gibi davranmaktadır, onu tekrar takımda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
Tekrar yuvada kaldığı için mutlu olduğunu belirten Kaptan Seyit Ozan Metin’de yaptığı açıklamada, “geçen sezon ligde hedefimiz Bölgesel Amatör Ligine çıkmaktı, bu hedefimize çok yaklaşmamıza rağmen olmadı. Taraftarlarımıza şimdiden söz veriyoruz bu sezon kesinlikle hedefimizden sapmak yok” dedi. (ö.b.)