Karadenizliler Derneği'nden iftar yemeği

Karadenizliler Derneği'nden iftar yemeği

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında geleneksel hale gelmiş olan iftar yemeği organizasyonları tüm hızıyıla sürüyor. Bu doğrultuda Kırklareli Karadenizliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği, üyeleri ile birlikte Kırklareli’nin seçkin insanlarını biraraya getirdi. 3 Eylül Perşembe akşamı Polisevi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemek oldukça yoğun katılım ile gerçekleşti. 19:30 suları davetlilerin toplanmaya başladığı yemeğe; Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Kırklareli Belediye başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, MHP Il Başkanı Altan Orakçı, Kırklareli Meteoroloji Müdürü Naci Gürbüz ve çok sayıda davetli katıldı.

Saat 19:53’de akşam ezanının okunması ve patlayan top sonrasında oruçlar açıldı. Zengin bir yemek menüsü ile düzenlenen iftar yemeğinde, organizasyonun kusursuz olması gözlerden kaçmadı. Çorba ile başlayan menü, klasik hale gelmiş olan tas kebabı, pilav ve tatlı ikramı ile sürdü. Yemeğin sonlarına doğru, yemek duası yapılarak, eller semaya kalktı.

Yemeğin son bulmasının ardından Kırklareli Karadenizliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya katılımcılara teşekkür ederek, afiyet olsun dileklerinden sonra organizasyon sona erdi.