Karahıdır İlköğretim öğrencilerini bekliyor

* Bakım ve onarım işlemleri tamamlanan Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Karahıdır İlköğretim Okulu, 2009/2010 Eğitim-Öğretim Yılı'na hazır.



HABER MERKEZİ
Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Karahıdır İlköğretim Okulu’nda dış cephe onarım işleri tamamlandı. Okul Müdürü Ramazan Çetin’in tatil sezonu boyunca yakından ilgilendiği çalışmalar kısa sürede tamamlandı.
Yapılan çalışmalar kapsamında okulda Çok Amaçlı Salon Sahnesi de oluşturularak, burada eğitim ve öğretim görmekte olan öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerini rahat bir şekilde yapmaları sağlandı.
Bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan Karahıdır İlköğretim Okulu; 7 öğretmen, 2 idareci, 1 hizmetli ile 135 öğrenciye 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da hizmet vermeye hazır bir vaziyette bekliyor. Yetkililer, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dağıtımlarına başlanan Ders Kitapları’nın da teslim alınarak okulların açılacağı 24 Eylül 2009 günü sıraların üzerlerinde olacaklarını belirttiler. (s)