Karakoçspor 1. Amatör'e yükseldi

Karakoçspor 1. Amatör'e yükseldi

Ikinci Amatör Küme A grubunda başarılı bir sezon geçiren Karakoçspor takımı 1. Amatöre yükselme Play Off maçlarında Çakıllıspor ile oynadığı ilk mücadelede 1-1 berabere kalırken, son Play Off maçında ise Sarıcaalispor ile karşılaşarak rakibini 4-2 yenmeyi başardı ve grup lideri Üsküspor’dan sonra 1. Amatöre çıkmayı başardı. Pazar günü Pınarhisar çim sahasında oynanan müsabaka oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Mücadele Karakoçspor’un dört golünüde Gürkan Ayar atarak oynadığı başarılı oyunu ve takımına kazandırdığı dört gol izleyenler tarafından beğeni topladı.

Karakoçspor’un dört golüne karşılık Sarıcalispor tek golle karşılık verdi.

Gerçekleşen mücadele sonrasında 1. Amatör’e yükselen Karakoçspor uzun süre boyunca bu coşkuyu kutladı. Mücadele sonrasında kupalarını Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasan Başdemir’den alan oyuncular büyük coşku yaşadılar.

Geçtiğimiz yıl grubunda istenilen başarıyı elde edemeyen ve zor şartlara rağmen ayakta durmaya çalışan Karakoçspor bu yıl kazandığı bu başarı ile diğer takımlara da örnek oldu. Karakoçspor Başkanı ve takım kaptanı Metin Ayar kazanılan bu başarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “Takım olarak bu yıl çıktığımız tüm misabakalarda güzel oyunlar sergiledik. Takım oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu köyümüzdeki gençlerimizden oluşuyor. Takım içerisinde bir abi kardeş havası var. Böyle olunca da başarı doğal olarak ortaya çıkıyor. Bu yıl grubumuzda en iyi mücadele eden takım bizdik. Play Off’larda kazandığımız başarı ile 1. Amatöre yükselmeyi başardık.

Önümüzdeki sezon 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden bir takım olacağız. Herhangi bir maddi desteği olmadan çıktığı tüm maçlarda en iyi performansı sergileyen ve bu başarıları elde etmemizi sağlayan oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi