Karakoçspor Başkanı Metin Ayar'dan gazetemize ziyaret

Karakoçspor Başkanı Metin Ayar'dan gazetemize ziyaret

İkinci Amatör Küme A grubunda başarılı bir sezon geçirerek hiç kimsenin bu kadarını ummadığı bir takım olarak lige başlayan ve 1. Amatöre yükselme Play Off maçlarında elde ettiği başarı ile 1. Amatöre çıkmayı başaran Karakoçspor takımı bu yıl mücadele edeceği lig için çalışmalarına şimdiden başladı.            

Dün gazetemizi ziyaret ederek bizlere elde ettikleri başarı ile ilgili bilgileri bizlerle paylaştı.

Gazetemizi ziyaret eden Karakoçspor Başkanı ve takım kaptanı Metin Ayar “Bu yıl grubumuzda başarılı bir sezon geçirdik. Zor şartlara rağmen büyük bir başarı elde ederek Kırklareli’nin gözde takımlarından olmayı başardıK. Bu bizim için çok büyük bir mutluluk. Bu yıl oynayacağımız 1. Amatör lig için çalışmalarımıza başladık. Takımımıza yeni oyunculara katarak yönetimimiz ile yapmayı planladığımız değişik projelerimiz var. Takım oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu köylerimizdeki gençlerden oluşuyor.

Bu kadroyu nasıl daha iyi yaparız ve nasıl daha büyük başarılar elde ederiz düşüncesiyle hareket ediyoruz. Önümüzdeki ay içerisinde Karakoçspor’un yararına bi gece düzenleyerek bizleri seven dostlarımız ve takım oyuncularımız ile biraraya geleceğiz.” dedi.