Karataş; "Gözüm arkada kalmayacak"

Karataş; 'Gözüm arkada kalmayacak'

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, bugün itibari ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki yeni görevine başladı. Dün Kırklareli’den ayrılan Karataş, kalbini burada bıraktığını belirterek, ayrılışından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından şilt ve madalya ile onurlandırılan Karataş; “Çok sevdiğim ve hizmet etmekten gurur duyduğum Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden, başta sayın Valim olmak üzere mesai arkadaşlarımdan (beraber görev yaptığım toplam ben dahil 52 GSIM personeli ve Şube Müdürleri ile 3 yıl boyunca omuz omuza çalıştık, sağ olsunlar), diğer kurumların idari kadroları ve personellerinden, yine sevgili Kırklareli spor camiasından, çok sevgili Beden Eğitimi Öğretmenlerinden ve Kırklareli halkından, kendi isteğim üzerine ailevi sebeplerden ötürü Güreş Federasyonu’nun “2012 Olimpiyatlarına kadar çalışalım” talebi üzerine Kırklareli’nden ayrılıyorum. Kadrom, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü emrine çıktı. Görev alanım orada belli olacak. Kırklareli ilini, yani dostlarımı hayatım boyunca unutmayacağım ve sizlerin de beni unutmaması ümidini taşıyorum.

Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, bizzat nezaket göstererek, bizi onurlandırdı. Kendisi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne geldi, bana iyi dileklerde bulundu ve iyi yolculuklar diledi. Bu benim hayatım boyunca unutmayacağım bir anı olacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Kırklareli sentetik çime kavuşacak”

İlimizden ayrılırken bile, sadece ve sadece Kırklareli’ni düşünen Ata Karataş, sentetik çim müjdesini de verdi. İlimiz toprak sahasının çok yakında sentetik çime kavuşacağını kaydeden Karataş; “Sayın Vekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Toprak sahaya yapılacak olan sentetik çim projesi kapsamında, İl Özel İdaresi’nden hali hazırda çıkarılan 150.000 TL’ya ek olarak, geriye kalan 300.000 TL. ödenek için Sayın Bakanımız ile görüştü ve en kısa zamanda, bu ödeneğin gönderileceğini müjdeledi.  

Böylece amatör takımlarımız toz, toprak, çamur ve pislikten kurtulmuş olacaklar. Sayın Valimiz ve Vekilimize katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

Karataş’a bir şilt ve madalya sunan Vali Hüseyin Avni Coş ise; Gençlik ve Spor Il Müdürü Karataş’ın ilimizde ayrılması dolayısıyla üzgün olduğunu, ancak Kırklareli’de spor adına önemle çalışmalara imza atıldığını ve atılmaya da devam edileceğini kaydetti ve Karataş’a yeni görevinde başarılar diledi.