Karataş; "Milli Eğitim olmadan Gençlik Spor, Gençlik Spor olmadan da Milli Eğitim düşünülemez"

Karataş; 'Milli Eğitim olmadan Gençlik Spor, Gençlik Spor olmadan da Milli Eğitim düşünülemez'

Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Il Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle açılan İngilizce ile Bilgisayar Kursuna katılanlara sertifikaları verildi. Tamamlanan kurslara katılan Kursiyerlere Sertifikaları, 27 Mart Cuma günü düzenlenen törenle sunuldu.

Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş’ın makamında, saat 17.00de gerçekleşen törene; Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş, Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ozan Demiralp, Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut, Spor Uzmanı Deniz Poyraz, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Ünsal, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Sertifika dağıtımı öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş; “Milli Eğitim olmadan Gençlik Spor, Gençlik Spor olmadan da Milli Eğitim düşünülemez. Aramızdaki bu dayanışmayı devam ettiriyoruz. Bunun da en büyük ürünü görülüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ortaklaşa yaptığımız programlar devam edecek. Bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit de ortak çalışmaların bundan sonrada devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“'Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü olarak aynı tabana hitap ediyoruz. Dolayısıyla yaptığımız iş aynı. Bu kurumumuzu kendi kurumumuz gibi değerlendiriyoruz. Her türlü iş ve işlemlerinde birlikte çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki çalışmalarda da hep birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm kursiyerleri sertifika almalarından dolayı kutluyorum.''

  Konuşmalardan sonra kursa katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifikalar; Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ozan Demiralp, Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut, Spor Uzmanı Deniz Poyraz, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Ünsal tarafından, sahiplerine sunuldu. Kursiyeler arasında bulunan Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Dinçkol ile Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram da kursu başarıyla tamamlayarak, sertifikalarını aldılar.