Karma'şık açıldı

Karma'şık açıldı

Kırklareli’ne en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan ve daha çok ev yemeklerine ağırlık verilen Karma’şık Restaurant Kırklareli halkının hizmetine açıldı. Açılışı saat 11:00’da Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Güleray Terlik Fabrikası’nın sahibi Mehmet Güleray tarafından gerçekleştirilen restaurant tamamen orijinal ev yemekleriyle müşterilerinin damak zevkine hitap edecek.

Kırklareli halkına nezih bir ortamda hizmet vermeyi amaçlayan Karma'şık adlı restaurant müşterilerine ayrıca fast food, waffle ve tatlı ile cevap vermeye çalışacak.

Güleray Terlik Fabrikası’nın sahibi Mehmet Güleray’ın kızı Bahar Gül’ün ve Mehmet Güleray’ın eşi Ayşe Güleray’ın işlettikleri restauranta birbirinden lezzetli tatlar yer alacak.

Kırklareli'nde bir ilke imza atarak Karadeniz yemeklerini de ilimize getiren mekan sahipleri Bahar Gül ve Bahar Gül’ün annesi Ayşe Güleray; "Öncelikli dikkat ettiğimiz olay hijyendir. Yemeklerimizde margarin kullanılmayacak ve böylece yemeklerimiz daha lezzetli olacak.

Kahvaltı menümüzde paket reçel, bal gibi ürünler kullanmayacağız. Bunların yerine ev yapımı reçelleri ufak kaselerde sunacağız, yine kızartma çeşitlerimizde (sigara ve paçanga böreği) dondurulmuş ürün kullanmayacağız" açıklamalarında bulundular.

Ilerleyen zamanlarda öğrencilere özel indirimler yapılacağını da sözlerine ekleyen Gül, Kırklareli'ndeki köfte anlayışını da değiştirecek gibi görünüyor. Işletme sahibi Bahar Gül bu fikri uygulamak için Karadeniz'in lezzetli balık köftesini müşterilere sunacak. Gül, yaptığı açıklamada bu ürününe, diğer menülerden daha fazla güvendiğini belirtti.

Bahar Gül, Karma'şık Restaurant'ın ağırlıklı olarak Karadeniz mutfağına ait yemekleri içeren menüye sahip görünse de Türk mutfağının yanı sıra Belçika'da meşhur olan Waffle'ı da Kırklareli halkınla buluşturuyor. Karma'şık restaurant, Waffle adlı ürünü için "denemek için geç kalmayın" diyor. Karadeniz mutfağının bir başka olmazsa olmazı Muhlama da Karma'şık ta mevcut.

Kredi kartının yanı sıra yemek çeklerinin de geçerli olduğu 50 kişilik kapasiteye sahip mekânda, 5 kişilik güler yüzlü bir personel hizmet verecek. 

Restaurantta ayrıca kahvaltı çeşitlerinden çorbalara, ev yemeklerinden satalara, tatlılardan fast food çeşitlerine, soğuk içeceklerden sıcak içeceklere kadar daha birçok ürünle tüm halka hizmet edecek. Ayrıca kahvaltı seçeneğinde de iddialı olan Karma’şık’ta kahvaltı bir başka güzel.

Daha çok gençlere hitap etmek amacıyla yola çıkan Karma'şık Restaurant en kolay adresle tarif etmek gerekirse Türk Telekom Il Müdürlüğü'nün yanında bulunuyor. Rezervasyon için ise (0288) 212 10 12 telefonu aramanız yeterli olacak.