Karpuzlu'da Hedef Süper Amatör

Edirne futbol camiasının yakından tanıdığı ve gittiği her takımda iddialı işlere imza atan Lütfü Özköse ile anlaşan Yenikarpuzluspor, bu yıl yeniden Edirne Süper Amatör Lig'e çıkmak için mücadele edecek bir takım oluşturmak ve sportif altyapıya yönelik çalışmalar yapmak üzere kolları sıvadı.

 

HABER MERKEZİ

 

Yenikarpuzluspor bu sezon çok farklı olacak

Yenikarpuzluspor Kulübü Başkanı Erol Akıncı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Yenikarpuzluspor’un bu sezon çok farklı bir takım olacağını belirterek, “Gençlerimizi yeşil sahalara çekmek için altyapıya önem veren bir anlayışı ön plana çıkartıp, Edirne 1. Amatör Küme’de iddialı bir takım oluşturmak amacıyla, bizim gibi futbol adına büyük düşünen bir hoca olduğunu bildiğimiz Lütfü Hoca ile anlaştık.
Öncelikli hedefimiz beldemizin çocuklarında zaten var olan futbol sevgisini daha da çoğaltıp, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Bunu yaparken de varsa yetenekli olan çocuklarımızı da Türk futboluna kazandırmayı hayal ediyoruz.” dedi.

Yenikarpuzluspor’u hak ettiği lige taşıyacağız

Yenikarpuzlusporla anlaşan Lütfü Özköse de Erol Akıncı’dan gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini vurgulayarak, bir takımın hedefleri olmasının kendisi için büyük önem taşıdığını söyledi.
Özköse, “Başkan, hedeflerini ve yapmak istediklerini anlatınca çok heyecanlandım. Bizim işimizde heyecan çok önemlidir. Yenikarpuzlu’ya yaptığım ziyarette halkta ve gençlerde o heyecanı gördüm. Bu takıma diyen herkese yardımcı olmak ve iyi bir alt yapı oluşturmak amacıyla gidiyorum. Allah utandırmasın.” (ek)