Katranca Kartalspor ilk yarıyı lider bitirdi

Katranca Kartalspor ilk yarıyı lider bitirdi

Kırklareli 2.Amatör Küme Futbol Ligi C-Grubu'nda namaglûp olarak mücadele eden Katrancakartalspor, rakibi Eskitaşlıspor'u 1-0 mağlup ederek ilk yarıyı lider bitirdi.

2.Amatör Küme Futbol Ligi'nin 5. haftası'nda, ev sahibi takım Katrancakartalspor, Büyük Mandıra Belediye Stadı'nda, ezeli rakibi Eskitaşlıspor'u konuk etti. Çok sayıda taraftarın davul-zurna eşliğinde izlediği karşılaşmayı, Kırklareli Bölgesi Il Hakemleri'nden, Ilker Güneş, Mutlu Çırpan ve Zekeriya Dinçkol üçlüsü yönetti.

Ligde namaglûp olarak mücadele eden Katrancakartalspor, ilk yarıyı puan cetvelinde ki sıralamada 13 puanla lider bitirdi. Çok çekişmeli ve çetin geçen karşılaşmada maçın hakemi Ilker Güneş, her iki takımdan toplam 3 oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Oldukça sert ve çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz berabere sona erdi. Karşılaşmada atılan tek gol ise 53 dk. Katrancakartalspor adına, savunmanın solunda oynayan Ercan'dan geldi.

Katrancakartalspor Genel Kaptanı Efkan Karagöz, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Ligin ilk yarsını namaglûp unvanla bitirdiğimiz için bütün oyuncularımı başta tebrik ediyorum. Bize maddi ve manevi olarak her zaman tüm desteğini veren değerli Muhtarımız ve ayni zaman Kulüp Başkanımız Sayın Efkan Efe'ye teşekkür ediyoruz. Katrancakartalspor sezon başında verdiği Şampiyonluk sözünü tutacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Giderek artan taraftar desteği ve özellikle maçlarımıza bayan taraftarların ilgisi bizi takım olarak mutlu etmektedir. Taraftarlarımıza bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz."