Kavaklı AK Parti Belediye Başkan adayı Gürel Koşdemir meclis adaylarını tanıttı

Cumartesi akşamı yoğun bir kalabalık eşliğinde Kavaklı AK Parti seçim bürosundan hareket eden Kavaklı Belediye Başkan adayı Gürel Koşdemir, Meclis adayları ve partililerle birlikte Turist mahallesinde bulunan Sercan Karahan'ın sahibi olduğu kahve ziyaret edildi.

 

Aydeniz Dereli

Bu ziyaret esnasında kahvede bulunan halkla söyleşide bulunuldu. Çayların içildiği, arzu ve taleplerin dinlendiği yaklaşık yarım saat süren bu kahve toplantısının ardından seçim bürosuna geri dönüldü. Seçim bürosunda kısa bir konuşma yapan Kavaklı Belediye Başkan aday Gürel Koşdemir “Kahve ziyaretlerimize başladık. Siyasi konuşmalar son 10 günde yapılacak. Bizim projelerimizi de bu yapılacak olan toplantıda açıklayacağız. Seçime Fikret Ateş’de tekrar aday oldu. Fikret Ateş daha önce denenmiş bir isim bizler ise henüz denenmedik bu nedenle vatandaşlarımızın bizleri seçerek yeni bir yüzü tercih edeceklerinden eminiz. Biz kendimize güveniyoruz ve seçimi de kazanacağımıza inanıyoruz. Bizler yaşlıların, özürlü vatandaşlarımızın ve mağdurların her zaman yanında olacağız. Bizler belediyeciliği sadece yol yapma veya parke döşeme olarak görmüyoruz. Biz sosyal bir belediyecilik anlayışından yanayız.
1989’da Bulgaristan’dan Kavaklı’ya yerleşen, 100 konutlar dediğimiz fakat mahcur mahallesi diye bilinen, yolun öbür yanında yaşayan vatandaşlarımız var. Onlarda bizim vatandaşlarımız. Kanalizasyon sorunları var ve bunun yanı sıra su sorunu da var bu sorunların üzerine giderek her türlü sorunlarını gidereceğiz. Bizim Bakanlığımız ve Milletvekillerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. Yolun karşı tarafına geçme konusunda üst geçit veya alt geçit, olmaz ise bir sinyalizasyon sistemi ile de bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.
Bu konuşmaların ardından Meclis adaylarını tanıtan Koşdemir, ”Genç dinamik ve tecrübeli iyi bir ekip oluşturduk bu ekibi sizlere tanıtmak istiyorum” dedi.
Meclis adayları sırası ile şöyle; Aydın Teber, Mustafa Gelmiş, Recep Koldan, Zekeriya Örçer, Ümit Umay, Nemci Songur, Vedat Uğur, Özkan Özhan, Nevzat Çevikalp, Kontenjan Hikmet Ölmez.