Kayalı Köyü internet sitesinde yok yok

Kayalı Köyü internet sitesinde yok yok

Kırklareli iline bağlı Kayalı Köyü internet sitesi geniş içerikleri ve köy ile ilgili çok sayıda bilgi, fotoğraf ve döküman arşivi ile örnek teşkil ediyor. Kayalı Köyü Muhtarlığı yönetimi tarafından yönetilen site içerisinde forum, haberler, Kırklareli, tarihi yerler, spor ve çok sayıda bölüm bulunuyor.

Sitenin yönetimini yapan Kayalı Köyü Muhtarlığı internet sitesi üzerinden bir duyuru yaparak

“Isteyen köy halkImIz önemli olaylarI; doğum, ölüm, düĞün, askerlik, Şehit veya mevlüt gibi olayları, gayrimenkul alım-satım gibi kamuoyunun bilmesini istediklerinizi bize e-mail ile bildiriniz. Uzaktaki köy halkına ve köylülerimize internet vasıtasıyla ulaşması sağlanmış olur.

Kayalı Köylü Esnaf ve Zanaatkarlarımız, firma bilgilerini, faaliyet alanlarını, adreslerini, telefonlarını ve mail adreslerini bize e-mail yoluyla bildirirlerse, internet sitemize kaydedip, yayınlarız.

Duyurulmasını istediginiz bütün haberleri web sitemizde yayınlarız.  Mahsurlu gördüklerinizi bize bildiriseniz, yayından kaldırırz.

Köy Halkımızdan ve gençlerimizden, köyümüzde ikamet eden, bilgisayar ve web sitesi bilgisi olan, muhtarlğımızın onaylamış oldugu, Kayalı köyündeki haberleri ve bilgileri, internet sitemize beklentisiz olarak yükleyebilecek katılımcı arkadaşlar, muhtarımızla iletişime geçmeleri rica olunur.

Şayet bu yetenekteki gençlerimiz gerekiyorsa bilgileri toplayip bize gönderir veya muhtarımıza bildirirseniz, sitemize yükleyebilir veya yayından kaldırabiliriz.”

Kayalı Köyü internet sitesi yapmış olduğu bu çalışma ile köy içerisinde yaşayan ve il merkezi ile diğer il ve ilçelerde yaşayan kayalı köylü vatandaşları bir araya toplamayı amaçlıyor.