Kayaspor 0-1 İstasyonspor

* Play Off Yarı Final karşılaşmasında İstasyonspor galip geldi. * Kırklareli 1. Amatör Ligi Play Off Yarı Final maçında Kırklareli Kayaspor ile Lüleburgaz İstasyonspor 04 Nisan 2010 Pazar günü saat 17.00'da Kırklareli Sentetik Çim Sahası'nda karşı karşıya geldi.


KAYASPOR: Samet, Kadir, Okan, Atıl, Yusuf, Oğuz, Tarkan, Zafer, Ozan, Ali Ozan, Bayram
YEDEKLER: Kıvanç, Hakan, Uğur, Recep, Emre, Volkan, Çağdaş
LÜLEBURGAZ İSTASYONSPOR: Özgür, Soner, Engin, Yücel, Tayfun, Hüseyin, Ergün, Kamuran, Gökalp, Fatih, Ersun
YEDEKLER: Umut, Fatih, Serkan, Vezir, Fatih, Serfan
HAKEMLER: İlker Güneş, Oktay Erdem, Ufuk Solmaz
SARI KARTLAR: 42. Dakika Tayfun, 54. Dakika Gökalp
GOL: 90. dakika Fatih (İSTASYONSPOR)
HABER MERKEZİ
Kırklareli 1. Amatör Ligi Play Off Yarı Finalde Kayaspor ile İstasyonspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikaları takımların birbirlerini denemeleri ile geçti. Maçın 13. dakikasında Okan’ın ceza sahası yakınlarında kaptırdığı topu alan İstasyonspor’dan Ersun yapılan hatada yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Kayaspor ile İstasyonspor karşılaşmasının 37. dakikasında Bayram sol çaprazdan aşırtma atarak top önce kaleci Özgür’e ardından üst direğe çarptı ve dışarı çıktı. 38. dakikada Tarkan kullandığı Köşe vuruşunda topu ceza sahası içine gönderdi. Zafer gelen topa kafa ile karşılık verdi fakat topu auta gönderdi. Karşılaşmada her iki takımda baskılı oynarken gol pozisyonu arayan Kayaspor, 43. dakikada serbest vuruşta, çok güzel bir şut çeken Tarkan’ın topu direğin dibinde dışarı çıktı. İlk yarı 1 dakika zaman kaybını gösteren hakem İlker güneş uzatma sonra karşılaşmanın ilk yarısını bitirdi. İstasyonspor ile Kayaspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.
Maçın 2. yarısında son dakikalara kadar karşılıklı ataklar ile devam ederken İstasyonspor’dan Fatih 90. dakikada topu mükemmel bir şekilde ağlara göndererek maçın kaderini belirleyen golü attı. 1-0 öne geçen İstasyonspor Play Off yarı final karşılaşmasında 90. dakikada attığı gol ile finale çıktı. (ue)