Kayaspor: 2 - Kırklareli Sanayispor 1

Kırklareli Amatör U-17 Lig maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bu kapsamda Kayaspor U-17 ile Kırklareli Sanayispor U-17 takımları cumartesi günü karşı karşıya geldi.

 

Hakemler: Gökhan Özdilek, Fatih Perçimli, Zekeriya Dinçkol
Kayaspor U-17:Kıvanç, Emre, Okan, Berkay, İlkcan, Samet, Çağdaş, Okan Salman(Fatih), Volkan(Bünyamin), Yusuf(Burak)
Yedekler: Suat, Çağrı, Umut, Efe Can, Fatih, Bünyamin, Burak
Teknik Direktör: Abdullah Dalkıran
Kırklareli Sanayispor U-17:Batuhan, Murat(Osman), Oğuz, Sertaç, Aykut, Emrullah, Efe, Ergin(Korhan), Ali, Sinan, Burak(ömer Faruk)
Yedekler:İsmail, Şafak, Osman, Ömer Faruk, Korhan, Erman, Çağrı
Teknik Direktör: Engin Doğan
Kartlar: Sarı:Volakn, Yusuf(Kayaspor), Emrullah(Kırklareli Sanayispor) Kırmızı: YOK
Goller: Dk. 29 Furkan, Dk. 76 Bünyamin(Kayaspor), Dk. 44 Efe(Kırklareli Sanayispor)
HABER MERKEZİ
Kırklareli Amatör U-17 Lig maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bu kapsamda Kayaspor U-17 ile Kırklareli Sanayispor U-17 takımları cumartesi günü karşı karşıya geldi. 2-1 Kayaspor’un kazandığı maçtan dakikalar;
Maçın ilk yarısında Kayaspor daha etkili ataklarda bulundu. Bunlardan birinde 15. dakikada Furkan’ın güzel vuruşunu kaleci Batuhan aynı güzellikte kornere çeldi. Yine 24. dakikada Furkan’ın vuruşunda Batuhan bir kez daha gole izin vermedi. Bu pozisyondan 5 dakika sonra 29. dakikada Çağdaş’ın sol kanattan açtığı ortayı kaleci Batuhan elinden kaçırdı ve Furkan’da topu boş ağlara yollayarak skoru 1-0 yaptı. 37. dakikada Sanayispordan Oğuzun orta şut karışımı vuruşunda top çataldan döndü. Ve ilk yarı 1-0 Kayaspor üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında ise ibre tam tersine döndü.Kırklareli Sanayispor atak üstüne atak geliştirdi. Nitekim ikinci yarının 4. maçın 44. dakikasında Ali’nin sağ kanattan kendi çabalarıyla getirip yaptığı güzel ortayı Efe iyi değerlendirip güzel bir kafa golüne imza attı. Yine 67. dakikada Ali’nin sağ kanattan yaptığı orta şut karışımı vuruş direkten dışarı çıktı. Maçın son dakikalarına girildiğinde ise orta saha da top anlayışının kaybolduğu dakikalar başladı. 76. dakikada Kayaspor’dan Bünyamin yine kaleci Batuhanın hatasında skoru 2-1 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarından gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 Kayaspor üstünlüğü ile sona erdi.(dy)