Kayaspor'dan Anneler Gününde anlamlı galibiyet

Kayaspor'dan Anneler Gününde anlamlı galibiyet

Geçtiğimiz hafta sonunda Kırklareli Atatürk Stadyumu Toprak sahasında U-13 A grubu takımlarından Kayaspor ile Kırklarelispor karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.30’da oynanan müsabaka oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçerken, Kayaspor takımı güçlü rakibi Kırklarelispor’u 4-1 yenerek liderliğini korudu.

10 Mayıs Anneler Günü olması nedeniyle Kayasporlu oyuncular sahaya 'Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız' yazılı bir pankartla çıkarak tribünlerden büyük alkış aldılar. Alınan bu galibiyeti annelerine armağan eden minikler mücadeleden galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadılar. Mücadelede üstün oyunuyla göz dolduran Kayaspor takımı oyuncularını velileri mücadele sonuna dek yanlız bırakmayarak yaptıkları tezahüratlar ile çocuklarına büyük destek oldular.

Kayaspor takımı Teknik Direktörü Özay Balcı bu galibiyeti tüm annelere armağan ettiklerini belirterek “Bugün güzel bir karşılaşma oldu. Bunun yanı sıra böyle özel bir günde galip gelmemiz bizim için ayrı bir anlam kazandı. Bu galibiyetimizi tüm annelere armağan ediyoruz. Takım olarak maç boyunca üstün performans ile mücadele eden bizdik. Bunun karşılığını da attığımız dört gol ile almış olduk. Kayaspor olarak yaz ve kış okulu çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Anadolu Lisesi bahçesinde haftanın belirli günleri antrenmanlar yapıyoruz. Antrenmanlarımıza sporcu velilerininde ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor.

Takımımızda bir alt yapı kurulunun bulunması aldığımız başarılarda en büyük etkendir. Alt yapı kurulumuzda Cemal Yapak’ın başkanlığında, Levent Ceylan, Kadir Küçükkaya, Yüksel Kahyaoğlu, Zeki Dal, Nejdet Yılmaz, İlhan Aydemir, Kadir Olur ve Aydın Kocadağ bulunmaktadır. Alt yapı kurulumuz alt yapıdaki tüm eksiklerimizi gidermeye çalışmakta ve bize destek vermektedirler. Özellikle malzeme konusunda bütün eksiklerimizi giderdiler. Top, yelek, forma ve eşofman alınarak eksiklerimizin büyük bir kısmını tamamladılar. Yaz okulumuzu bitirdikten sonra kış okulu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü oyuncularımızın yazın öğrendikleri kışında pekiştirmeleri ve gelişmeleri açısından kış okuluna devam etmemiz gerekmektedir. Bu arada yönetim kurulu üyelerimizden Remzi Ceylan’a da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu yıl yine Kayaspor olarak yaz okulu açacağız. Geçtiğimiz yıllarda açtığımız yaz okullarımıza ilgi gerçekten güzeldi.

Geçtiğimiz yıl yaz okulumuzda 80’e yakın öğrencimiz vardı. Bu çalışma tempomuz ve alt yapı kurulumuzun desteği ile bu sayının ger geçen gün daha da artacağını ümit ediyorum. Sporcu velilerimizin antrenmanlara gelerek çocuklarının çalışmalarını izlemeleri ayrıca bize mutluluk vermektedir. İdman sahamız bir park görüntüsü vermektedir.”

Futbolun yanı diğer zamanlarımızda sosyal aktivitelerde gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz dönem Kayaspor takımı olarak Karahıdır Korusunda bir piknik düzenlemiştik. Yine sporcularımızı Çanakkale’ye götürerek Çanakkale Dardanelspor Kulübünü ziyaret ederek gezme fırsatı bulduk. Ayrıca Çanakkale Savaşlarının yapıldığı yerleri de gezerek sporcularımıza bu yerler ile ilgili tarihi bilgilerin verilmesini sağladık. Bu yılda çalışmalarımızın en güzel şekilde geçeceğini ümit ediyorum. Kırklareli ve çevresinde gerçekleşen tüm futbol turnuvalarına katılarak başarılı sonuçlar elde edeceğiz.” dedi.