Kayaspor FINAL maçına çıkıyor

Kayaspor FINAL maçına çıkıyor

Kırklareli Amatör Lig’lerde son haftalara yaklaşırken üst sıralardaki mücadele nefesleri kesiyor. Süper Amatör Lig’de Vizespor ve Babaeskispor, 1.Amatör Küme A-Grubu’nda Lüleburgazspor ve Istasyonspor 1 Amatör Küme B Gurbu’nda ise B.Mandıra Adaspor, Ertuğrul Esenspor ve B.Karıştıranspor’un şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için önlerinde 2 hafta kaldı.

1 Amatör Küme’de Kırklareli Merkez takımlarından Kayaspor’un mücadelesi ise taraftlı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başardı. Bu sezon aldığı şanssız puan kayıpları ile şampiyonluk hedefine ulaşmayı başaramayan Kayaspor, Play-offlara kalarak Süper Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyor. Bu hafta sonu grubun güçlü takımlarından Istasyonspor’u ağırlayacak olan Kayaspor maça final havasında hazırlanıyor.

Kayaspor’un başarılı orta saha oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Zafer Küçükkarış; “ Güçlü Istasyonspor’u mağlup ederek play-offlara kalacağız” dedi. Küçükkarış, Kayaspor’un bu sezon oynadığı maçları ve çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasında şu cümleleri kullandı; “Sayın Hocalarımız Özay Balcı, Abdullah Dalkıran’ın amatör takım için yaptıkları karşılıksız özverisine biz futbolcular olarakta karşılık vermek amacı ile sezon başı bir toplantı yapıp hep birlikte arkadaşlığın, saygı ve sevginin ön planda olduğu bir takımımızın olduğunun kanaatine varıp hiçbir karşılık beklemeden bu sezonu üst sıralarda bitirmeyi hedef koyup sıkı bir çalışma temposuna uyarak Ağustos ayının 1 inden itibaren haftada 2 antreman programı uygulayıp hazırlandık.

Bu çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Antrenmanların verdiği fizik kondisyonu sayesinde maçlarımızda çok diri bir takım görüntüsü içinde olduğumuzun kanaatindeyim. Bunların sonucunda Süper Amatör Ligi’ne çıkma ümidimizi son maça kadar taşıdık. Grup lideri Istasyonspor ile Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadı Toprak Sahası’nda yapacağımız müsabakaya tüm Kırklarelili futbolseverleri bizi desteklemeye davet ediyorum. Taraftarımızında desteği ile Istasyonspor’u yenerek adımızı playoff maçlarına yazdırmak hedefindeyiz. Bunu da başaracak güce, birlikteliğe ve beraberliğe sahibiz.”