Kaynarca Gençlikspor sezona iddialı hazırlanıyor

Kaynarca Gençlikspor sezona iddialı hazırlanıyor

2009 yılının altıncı ayında gerçekleşen kongre sonucunda oluşturulan yeni yönetim ile çalışmalarına başlayan Kaynarca Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Göreve gelen yeni yönetimin başarılı çalışmaları ile 80 sporcusuyla 2009-2010 sezonu çalışmalarına başlayan Kaynarca Gençlikspor da hedeflerde büyük.

Yapılan kongre sonucunda Kaynarca Gençlikspor'un başkanlığına seçilen Faruk Kuzu Kaynarca Beldesi'nin eksiği olan bir futbol takımını oluşturduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Faruk Kuzu "Kaynarcaspor adı altındaki beldemizin spor kulübünün kapanması sonrasında beldemize ait bir futbol kulübü kalmadı. Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz kongrede arkadaşlar ile bir araya gelerek Kaynarca Gençlikspor Kulübü adı altında bir futbol kulübü kurduk. Kulübümüzün kurulması sonrasında ne gibi çalışmalar yapabiliriz, nasıl bir çalışma yaparsak daha başarılı oluruz diye düşünerek çalışmalar yaptık.

Ilk olarak 2000 ve 1992-1993 doğumlu 80 sporcuyla çalışmalara başlayıp 2009-2010 yılında liglere katılmayı amaçladık. Hedefimiz üç yıl içerisinde Kaynarca'yı canlandırmaktır. Kaynarca beldemizde takımımıza ait bir lokal kurarak sporcularımızın burada sosyal aktivitelerini boş zamanlarını değerlendirmeleri sağladık. Lokalimiz içerisinde bir yönetim odası kurduk. Yönetimde yer alan arkadaşlar ile belirli periyotlarda yapacağımız toplantılarımızı burada yapma kararı aldık.

Bunun dışında sahamızda bir takım çalışmalar yaparak, bir spor kulübünün ihtiyacı olan malzemeleri temin ettik. Haftada dört gün Kaynarcaspor'un eski futbolcularından Özacan Çekiç ve Soner Tuncel gözetiminde idmanlar yapılmaktadır. Bu yıl minikler, yıldızlar, B genç, A genç ve A takım beş kategoride liglere katılıyoruz. Başta Kaynarca Belediye Başkanı, Kaynarca halkı ve Kaynarca İmamı Ziyaettin Sarıkaya'ya bizlere vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

 Yeni bir oluşum içerisinde olduğumuz için bizlere herkes destek veriyor. Amacımız başarılarımızla Kırklareli bölgesinde örnek olmaktır." dedi.