KBESK'den "çok" farklı galibiyet

KBESK'den 'çok' farklı galibiyet

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, yine farklı kazandı.

Temsilcimiz kendi evinde karşı karşıya geldiği Çanakkale Belediyesi’ni 116-18 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup etti.           

Ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’u çoktan garantileyen, Bedensel Engelliler kulübümüz, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 13.00’de Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Çanakkale Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı; Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Bayındırlık ve Iskan Il Müdürü Belkıs Akkan, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Süleyman Çetin ile temsilcimizi yalnız bırakmak istemeyen bir grup taraftar izledi.

Dört periyot boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutan Kırklareli temsilcimiz, daha maçın ilk dakikalarından itibaren üstünlüğünü sağladı ve sonuna kadar bu üstünlüğünü korudu. Her zaman ki gibi rahat bir maç çıkaran Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü, karşılaşmayı 116-18 gibi farklı bir skorla tamamladı.

Maçın ardından gazetemize bir açıklama yapan Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe; “Güzel oynadık ve haklı bir galibiyet kazandık. Play-Off’larda da bu başarımızın süreceğine inanıyorum. Bu galibiyetimizi Eskişehir deplasmanında bizlere mazot desteği vermeyen Kırklareli Belediyemize armağan ediyoruz” diyerek sitemde bulundu.