KBESK halkın içine indi

KBESK halkın içine indi

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü (KBESK) son günlerde Istasyon Caddesi’nde açtığı tanıtım stantı ile ilgi çekiyor. Ilimize spor adına bu yıl en büyük başarıyı getirerek Bedensel Engelliler Basketbol 2. Ligi şampiyonu olan ve bunu zor imkanlarla gerçekleştiren KBESK, açtığı bu stant ile de takdir topluyor.

Yaz sezonu boyunca açık kalması hedeflenen stantta ayrıca, kulübe küçük miktarda da katkı sağlaması için lokma ve gözleme satışı yapılıyor. 

3 gecedir hizmet veren stantta, KBESK hem tanıtım imkanı bulurken, hem de sattığı ürünlerle kulüplerine katkıda bulunuyor. 22 Haziran Pazartesi akşamı açılan stantın ilgi görmesi için gitar çalıp şarkı söyleyen Gitarist Kıvanç ve Kırklareli’nin gururu Istasyon39 grubunun solisti Gökhan Dönmezer de ücretsiz olarak KBESK stantı yanında performanslarını sergilediler. Söyledikleri birbirinden güzel parça ile stantın daha da ilgi çekmesini sağlayan müzisyenler, amaçlarının KBESK gibi bir başarılı ve amatör ruhlu bir kulübe halkın ilgisinin daha da artması olduğunun altını çizdiler.

Açılan stant ile ilgili bir açıklama yapan KBESK Başkanı Erol Gökçe yaptığı konuşmasında; “Önümüzdeki sezon 1. Ligte mücadele edeceğiz. Hem kulübümüzü tanıtmak amacıyla hem de ufak da olsa gelir getirmek amacıyla böyle bir stant açtık. Birinci ligten süper lige çıkmak istiyoruz. Sadece Kırklareli değil Trakya’dan böyle bir başarılı takım çıkardık. Kırklareli halkından en büyük isteğimiz bizlere sahip çıkıp, maçlarımızı seyretmeye gelmeleridir.

Başarılı oyuncumuz Davut Çalışkan Genç Milli Takım ile birlikte Fransa’ya gidecek. Bir çok maçlarını televizyondan canlı olarak izleyeceğiz. Yapılan haksılıklara ve bizlere verilmeyen desteklerden dolayı kızmıyorum. Bıkmadan ve usanmadan Kırklareli’nin bayrağını en yükseklerde dalgalandıracağız. Böylelikle Kırklareli’nin tanıtımını daha çok yapacapız. Bu arada en önemli destekçimiz Önadım Medya Grubu’na da şükranlarımızı sunuyoruz. Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak Istasyon Caddesi’nden Kırklareli’nın bağrına doğru ilerliyoruz.” dedi.