KBESK ligden çekiliyor mu?

KBESK ligden çekiliyor mu?

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü, yeterli maddi ve manevi destek bulamadığı için ligden çekilme durumuyla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz sezon Adana’da yapılan Play-Off’larda oynadığı 6 maçı da kazanarak 2. lig şampiyonu olan, aynı zamanda bu skorla 1. lige de yükselen KBESK’in maddi sıkıntılardan dolayı ligden çekilebileceği söyleniyor.

Konu ile ilgili görüşme yaptığımız KBESK Başkanı Erol Gökçe’de böyle bir ihtimalin söz konusu olabileceğini dile getirdi.

Ligdeki mücadeleleri boyunca türlü zorluklarla karşılaşan, maddi desteğin yanısıra seyirci desteği bile göremeyen KBESK, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’na Davut Çalışkan’ı gönderme başarısına da elde etmişti. Bütün ekonomik zorluklara rağmen sıfırdan başlayarak kendi kategorisinde tüm Türkiye’nin tanıdığı bir takım haline gelen adım adım şampiyonluğa yürüyen Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Klübü yöneticileri, oyuncuları başarıya giden yolda Kırklarelililerin kendilerine maddi ve manevi destek vermemesinden oldukça dertli.

Şehrimizi katıldıkları her platformda onure eden klübümüz Kırklareli’nin aynı zamanda etkili bir tanıtım aracı. buna rağmen geçtiğimiz dönemlerde de sık sık gerekli desteği göremediklerinden yakınan Başkan Erol Gökçe ise KBESK’in ligden çekilip çekilmeyeceğinin, önümüzdeki haftalarda toplanacak olan yönetim kurulu kararından sonra netleşeceğini belirtti.