KBESK oyuncularına teklif yağıyor

KBESK oyuncularına teklif yağıyor

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü       (KBESK) 2. Lig şampiyonluğunun mükafatını şimdiden almaya başladı. 24- 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen 1. Lige çıkma müsabakaları Play Off’larda ilimiz başarı ile temsil edip 2. Lig şampiyonu olan Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı (KBESK) oyuncularına ülkemizin çeşitli köşelerindeki Bedensel engelli basketbol kulüplerinden teklifler yağdığı belirtiliyor.

KBESK Başkanı Gökçe; ”Bundan sonraki hedefimiz de Süper Lig ve Avrupa Şampiyonalarıdır”

KBESK Başkanı Erol Gökçe şu ana kadar resmi bir transfer teklifi gelmemesine rağmen oyuncular hakkında somut bilgi almak için telefonlarının da susmadığını belirtti. Kırklareli’deki spor tarihinde en büyük başarılardan birinin altını çizen Gökçe yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ”6 sezon çalıştık. 6 sezondan bu yan çok sporcumuz başladı, bıraktı. Ama biz kalanlarla mutlu sona ulaştık. Çalışmalarımızdan ve mücadelemizden ödün vermedik. Herkesin gördüğü gibi güzel bir hedefe ulaştık. Kırklareli spor tarihinde Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’nün talimatıyla en büyük başarıya imza attık. Play Off’larda karşılaştığımız takımların hepsi belediye ve kurum takımlarıydı. Sporcularımız fedakarca çalıştıkları çalışmaların semeresini Play Off’larda aldılar.

Tabi bu da Play Off’lara katılan- katılmayan tüm takımların dikkatini çekti. Engelli Basketbol internet sitelerinde Servan’ı Trabzonspor’un istediği yazıyor. Aynı şekilde KBESK’in gurur Davut Çalışkan’ı da başta Beşiktaş olmak üzere bir çok engelli basketbol kulübü istiyor. Daha bir çok kulüpten oyuncularımızla ile ilgilendiklerine dair telefonlar alıyoruz.”dedi.

2. Lig’te mücadele etmeye başladıktan sonra ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Gökçe devam ettiği konuşmasında; ”Bundan sonraki hedefimiz de Süper Lig ve Avrupa Şampiyonalarıdır. Tabi bu hedefimize ulaşmamızda en büyük desteği Valimiz ve Belediye Başkanımız’dan bekliyoruz. Her ne kadar Belediye Başkanımız bizlere soğuk baksa da sonuçta biz ilimizi temsil ediyoruz. Valimiz’in ve Başkanımız’ın maddi destek ile beraber daha çok manevi desteklerine ihtiyacımız var. 1. Lig, gerçekten zor bir lig. Tabi bu kadro yetersiz gelebilir. Uzun ve yorucu deplasmanlarımız var. En az 2 transferle ligte kalabiliriz. Ondan sonraki senelerde hedefimiz süper lig olacaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.