KBESK Play-Off'da

KBESK Play-Off'da

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 28 Şubat Cumartesi günü Istanbul Bağcılar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi ve 48-82 gibi farklı bir skorla Play-Off’lara çıkmaya hak kazandı.  

Kulüp Başkanı Erol Gökçe, geçtiğimiz günlerde gazetemize yaptığı açıklamada hiç sponsor desteği alamamalarının, kendileri için büyük zorluklar yaşattığını belirterek;  “Açıkçası Play-Off’lara çıkmaktan korkuyoruz” yorumunu yapmıştı.           

Işte takım Play-Off’lara kaldı ve şimdi desteğe daha çok ihtiyacı var. Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe gerek iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından, gerekse bürokratlardan yeterince destek alamadıklarını, Vali Hüseyin Avni Coş dışında kimsenin bu konuda duyarlılığını gösteremediğini vurgulamıştı.  Kırklareli Valiliği bu konudaki hassasiyetini tekrar gösterdi. Gökçe, Cumartesi günü düzenlenen deplasman maçına Kırklareli Valiliği’nin desteği ile gidildiğini kaydetti.  Başkan Erol Gökçe, Play-Off’larda artık daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekledi.