KDOSK, Kuzulu Manastır Mağarası'na yürüdü

KDOSK, Kuzulu Manastır Mağarası'na yürüdü

Kırklareli Doğa Sporları Kulübü(KDOSK) 31 Mayıs Pazar günü Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Kuzulu Köyü sınırları içerisinde yer alan Manastır Mağarası’na trekking(doğa yürüyüşü) yaptı.   Toplamda 14 kulüp üyesinin katıldığı yürüyüş, Kuzulu Köyü’nden başladı. 10 kilometreli bir parkuru, derin ve güzel bir ormanlık içinden yürüyerek Kuzulu Manastır Mağarası’na vardılar.

Kırklareli’ne bu denli yakın olmasına rağmen Kuzulu Manastır Mağarası’nın köylülerin dışında çok az insan tarafında bilindiğini altını çizen KDOSK Başkanı Metin Erman yaptığı açıklamasında;” 31 Mayıs Pazar günü programında olan Kuzulu (Koyva) Köyü Manastır Mağara’ya Trekking(Doğa yürüyüşü) etkinliğimizi gayet eğlenceli, dinlenceli bir şekilde tamamlayıp araştırmacı arkadaşlara da beğeni ile sunulmuştur. Havanın da elverişli olması fotoğraf meraklılarının oldukça ilgisini çekecek, enstanteneler yakalamasını sağladı.

 Temiz hava bol oksijende çekilen yerler fotoğraflarımıza da yansıdı.”dedi. Bu güzel olanaklardan faydalanmayı kurulduğu ilk günden bu yana vaat eden KDOSK, bu tür etkinliklerle ilgilenenleri aralarında görmek istediklerini belirttiler.