KDOSK Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı

KDOSK Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı

Kırklareli Doğa Sporları Kulübü (KDOSK) Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 6 ay önce kurulan kulübün ilk genel kurul toplantısı, 20 Ekim Salı günü Kırklareli Öğretmenevi Bilgisayar Salonu’nda yapıldı. Saat 17:00’da başlayan toplantıya 28 dernek üyesi katıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ilk olarak görev dağılımı yapıldı. Bu çerçevede genel kurul divan başkanlığına Gökhan Kahraman, katip üyeliklerine ise Nurcan Tezer ve Ufuk Eryılmaz saygı duruşunun ardından yapılan açık oylama ile kabul edildi. Görev dağılımının akabinde ise dernek tüzüğünde yer alan maddelere saptamalar yapıldı. Maddeler üzerinde yapılan kritik ile tüzük maddeleri de oy birliği ile kabul edildi. Akabinde ise dilek ve temennilere geçildi. Bu bölümde de yeni dönemde yapılacak faaliyetler hakkında öneriler dinlenip, hayata geçirilmesi planlandı. Yapılan planlamaların ardından KDOSK üyeleri 1 Kasım Pazar günü Kıyıköy’e gezi yapmayı kararlaştırdı.

Toplantı bitim öncesi aynı zamanda KDOSK Dernek Yönetim Kurulu’nda yer alan Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Nurcan Tezer, kent konseyi ile ortak çalışmalar yapılabileceğinin altını çizerek, derneğe destek vereceklerini belirtti. KDOSK Olağan Genel Kurul Toplantısı, üye aidatlarının toplanması ile son buldu.