Kemal Şar'ın yerine, Nihat Karaçam

Kemal Şar'ın yerine, Nihat Karaçam

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilimizdeki belediye başkan adayları belli olurken, partilerin aday belirlemesi, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin belirlenip yüksek seçim kuruluna bildirilmesinin son gününde, Kırklareli Saadet Partisi Belediye Başkan adayında değişiklik yapılması Kırklareli siyaset gündemine damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta içerisinde Saadet Partisi Kırklareli Il Başkanlığı binasında, Il Başkanı Murat Hızır tarafından Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan adayı gösterilen Kemal Şar’ın yerine dün yapılan değişiklik ile Nihat Karaçam aday gösterildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’tan gelen teklif ile yapıldığı belirtilen değişiklik ile 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan adayı Nihat Karaçam olarak kesin belirlenmiş oldu.

1948 Kırklareli Ulukonak doğumlu olan Nihat Karaçam Bursa Eğitim Enstitüsü ve Istanbul Iktisat Fakültesi mezunu.

Ayrıca emekli öğretmen olan Karaçam mesleğinin son döneminde Bağcılar Belediyesi hesap işleri müdürlüğü görevinde bulundu. Fazilet Partisi kurucu üyesi ve Saadet Partisi ilçe yönetimlerinde görev alan Karaçam 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı.

Karaçam 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin ülke genelinde büyük bir oy patlaması yapacağını belirterek “29 Mart yerel seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkan adayıyım. Bu seçimler Saadet Partisi için büyük bir değişim olacaktır. Belediye başkan adayı olarak Kırklareli için en iyi şekilde çalışarak seçimlere hazırlanacağız. Il Genel Meclisi ve belediye meclis üyelerimizi belirleyip yüksek seçim kuruluna bildirdik. Seçim çalışmalarımızın startını vermiş bulunmaktayız. Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize güveniyoruz. 29 Mart yerel seçimlerinin Kırklarelimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.