Kepirtepe M.Y.O. Isimsiz Tiyatro Oyuncuları Topluluğu'ndan; "Sevdalı Fidanlar" isimli oyun

Kepirtepe M.Y.O. Isimsiz Tiyatro Oyuncuları Topluluğu'ndan; 'Sevdalı Fidanlar' isimli oyun

Kırklareli Kültür Merkezi dün gençlerden oluşan bir tiyatro grubuna ev sahipliği yaptı. Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu’nun Isimsiz Tiyatro Oyuncuları adlı tiyatro topluluğu 2 perdelik bir oyun ile izleyicilerle buluştu. Ülker Köksal’ın yazmış olduğu “Sevdalı Fidanlar” isimli müzikli tiyatro oyunu Kırklareli Kültür Merkezi’nde sahnelendi. 

Saat 16:00 itibariyle başlayan oyun yaklaşık 1.5 saat sürdü. Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu’nun 11 kişiden oluşan kızlı erkekli oyuncu grubu başarılı bir oyunla seyircilerin beğenisini ve ilgisini topladı.

Kırklareli, Babaeski ve Lüleburgaz’dan izleyicilerin olduğu tiyatro gösterisinde oyuncular iyi performansları ile göz doldurdular. Gençlere tiyatroyu sevdirmek ve sanata olan ilgilerini arttırmak için kurulan tiyatro grubuna ilgi de oldukça fazlaydı.

Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu öğretmenlerinden Bülent Hünerli ve öğrencilerden Ayhan Aymazoğlu yönetiminde gerçekleşen oyun öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılımını sağlamak amacı ile gerçekleştiriliyor.

17 Nisan’da da Lüleburgaz Halk Eğitim sahnesinde sahnelenecek “Sevdalı Fidanlar” isimli oyun saat 20:00 itibariyle izleyici ile buluşacak.

Bütün tiyatro severleri buluşturmak için yola çıkan Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu’nun Isimsiz Tiyatro Oyuncuları adlı tiyatro topluluğu tiyatroya gönül vermiş insanları biraraya toplamayı hedefliyor ve sanatseverleri tiyatro gösterilerine bekliyor.

Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu’nun genç oyuncularının bazıları tiyatro oyunlarında amatör olarak oynarken kimisi ise sahnenin tozonu ilk defa yutmuş olarak  sahneye çıktılar. Tiyatroya sevdalı gençler, başarılı bir oyun sergileyerek Kırklareli Kültür Merkezi salonunda bulunanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldular.

Üniversite gençlerinin yaşamda karşılarına çıkan sevdalara verdikleri tepkilerin sahnelendiği oyun müzikli bir gençlik oyunu. Ayrıca “Sevdalı Fidanlar” oyunu gençlerin baskı ve yasaklardan uzak tutulmalarını, böylece özgürce mutluluğu yakalayacaklarını anlatttığı ders çıkarılacak nitelikte bir gençlik oyunu.