KİAD'ta yeni dönem başlıyor

Kırklareli'nde 2006 yılından beri faaliyet göstermekte olan, aynı anda Türkiye çapında 150 iş adamları derneği ve 13000 üyeyi bünyesinde barındıran Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonu (TUSKON )üyesi Kırklareli İş Adamları Derneği ( KİAD ) yeni dönem faaliyetlerine başlıyor.

Kırklareli’nde 2006 yılından beri faaliyet göstermekte olan, aynı anda Türkiye çapında 150 iş adamları derneği ve 13000 üyeyi bünyesinde barındıran Türkiye Sanayici Ve İş Adamları Konfederasyonu (TUSKON )üyesi Kırklareli İş Adamları Derneği ( KİAD ) yeni dönem faaliyetlerine başlıyor. Yeni döneme genel sekreter değişikliği ile giren KİAD, Kırklareli ekonomisine ve ticari hayatına hareket getirmeyi hedefliyor.
KİAD başkanı selim Kınalı yaptığı açıklamada; ”Dernek olarak Kırklareli için üzerimize düşen vazifenin farkındayız. Bu sorumlulukla yeni dönemde çalışmalarımızı daha da hızlandıracak, üyelerimizin ve Kırklareli iş adamlarının ihtiyacı olan konularda onlara ışık tutacak faaliyetler yaparak, herkesin ümitsizliğe kapıldığı ekonomik kriz ortamını yara almadan geçirtmeye çalışacağız. Günümüz ticari hayatında rekabet şartları ağırlaşmıştır, rekabet edebilmek için hem çok çalışmak hem de farklı ve kaliteli işler yapmak gerektiği herkes tarafından görülmüştür. Biz KİAD olarak bu dönemde öncelikle firmalar olarak kişisel gelişimimizi artıracak eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceğiz. Bu yönde ilk çalışmamız ise; iş hayatı kişisel gelişim akademisi adı verdiğimiz seminer çalışmalarıdır.
Öncelikle Kırklareli iş adamları olarak yakındığımız kalifiye eleman meselesini çözecek personelimizi eğiteceğiz” dedi.
Yaptıkları eğitimle alakalı bilgi de veren Kınalı; ilk eğitimlerinin 12 Mayıst’a Karlı Satış Teknikleri Eğitimi yapılacağını, onun akabinde Satışta İletişim Ve İkna Yöntemleri, Satışta Başarının Sırları, Kalite Yönetim Sistemleri, Zaman Yönetimi Eğitimi, Yönetim Liderlik Eğitimi, Motivasyon Ve Başarı Eğitimi, Kişisel İmaj Ve Beden Dili Eğitimi, İngilizce Dil Eğitimi gibi ve ayrıca özel ihtiyaç duyulan konularda da eğitimler düzenleyerek Kırklareli iş hayatına katkı sağlamayı düşündüklerini açıkladı.
Genel sekreter değişikliği ile ilgili de bilgi veren Kınalı; “Bağlı olduğumuz konfederasyonumuz kurumsal yapısı itibari ile sekreteryaya önem vermekte. Bizler de bilmekteyiz ki bu tarz gönüllü sivil toplum kuruluşlarında sekreterya çok önemli. Faaliyetlerin organizasyonu sekreterya tarafında yapılmakta. Yeni genel sekreterimiz Şadan Canaz Bey Bilecik Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Sekreterliğinden KİAD’a geldi. Kendisi dernekçilik konusunda tecrübeli, almış olduğu eğitim yönü ile de Kırklareli’ne çok şeyler katacak bir arkadaşımızdır. Yeni genel sekreterimizle ilimize daha faydalı hizmetler sunacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. (mc)