KİAD'tan "Satış Teknikleri" Semineri

Kırklareli İşadamları Derneği (KİAD), satışlarını artırmak ve daha karlı satmak isteyen firmaların satış elemanlarının satış becerilerini artırmak, daha karlı satışlar yaparak firmanın satış verimliliğini artırmak amacıyla 'Satış Teknikleri' semineri düzenliyor.

İAD, satışlarını artırmak ve daha karlı satmak isteyen firmaların satış elemanlarının satış becerilerini artırmak, daha karlı satışlar yaparak firmanın satış verimliliğini artırmak amacıyla “Satış Teknikleri Semineri” düzenliyor.
KİAD Genel Sekreteri Şadan Canaz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
“Bu seminerle ne kazanacaksınız?
•    Satış sorumlusu personeliniz ne yaptığını daha iyi bilecek. İşinden zevk alacak.
•    Müşteri memnuniyetiniz üst seviyeye çıkacak.
•    Var olan her müşteri de firma aidiyeti gelişecek.
•    Rakibiniz olan firmalardan personel becerisi ile farkınız ortaya çıkacak.
Seminer içeriği:
•     Satışta faydayı ön plana çıkarma
•    Müşterilerle etkin iletişim
•    Müşteri hizmetlerinde mükemmellik
•    Müşteri tutumlarına uygun davranış geliştirmek
•     Satışta yaratıcılık
•    Farklılaşmak
•    Özet ve değerlendirme Eğitmen Özgeçmiş:
Adnan Duygun; Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nde Bilgisayar ve Elektronik Bölümü, Kontrol Bilim Dalı'ında Lisans, Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Yüksek Lisans, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Pazarlama Yüksek Lisans programlarını tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme doktora programına devam etmektedir. Atıl Elektronik San. Tic. Ltd. Şti.'nde Teknik Servis Yöneticisi, 3 A Bilgisayar, Elektronik, Telekomünikasyon Ltd. Şti. 'nde Pazarlama ve Satış Yöneticisi, Group 4 Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'de İş Geliştirme Yöneticisi, Kulvar Bilgisayar Donanım Yazılım Ltd. Şti.'nde Pazarlama ve Satış Müdürü, İstanbul Genç İşadamları Derneği'nde Genel Sekreterlik Danışmanı olarak görev yapmıştır. Bazı firmalarda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kurulumu projesinde görev alan Adnan Duygun'un uzmanlık alanları arasında; Toplam Kalite Yönetimi, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, Yönetim ve Organizasyon, Öğrenen Organizasyonlar, Sistem Düşüncesi, Sistem Dinamikleri, Stratejik Yönetim ve SWOT Analizi, Pazarlama Yönetimi, Satış Yönetimi, Kişisel Satış, Uluslararası Pazarlama, Uluslararası Ticaret konuları bulunmaktadır
Ücret:
KİAD Üyesi ve Öğrenci : 40 TL
Üye olmayan:60 TL
(5 kişi katılacaklara gurup indirimi vardır)
Tarih: 12 MAYIS 2009 Saat: 19.00-22.00
Yer: Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonu
İrtibat/Kayıt/Bilgi: 0.555 472 88 38 - 212 71 64
Not: KİAD Eğitimde Aracı Organizatördür. Herhangi bir kâr amacı gütmemektedir. Alınan ücretler eğitim verecek kişi ve kuruluşa aittir.” (mc)