KİAD üyesi Alezer'in Lezzeti Afrika'ya ulaştı

Kırklareli İş Adamları Derneği (KİAD) üye iş adamlarını Dünya piyasasına tanıtmayı sürdürüyor. İlimize Afrika'dan gelen Afrikalı iş adamları ilimizin kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken Alezer Süt Ürünleri'ni gezdiler. Kendilerine ikram edilen peynirlerin lezzetine hayran kalan iş adamları; 'Bu lezzetin oralarda da tadılması lazım dediler.' KİAD'a üye olduğu için Afrikalı iş adamları tarafından görüşmeler yapılan Alezer Süt Ürünleri ileriki günlerde Afrika'ya iş gezisine çıkacak.


HABER MERKEZİ
Ziyaretle alakalı bilgi veren KİAD Genel Sekreteri Şadan Canaz; “KİAD olarak üyelerimizi geliştirme onların önünü açma onlara yeni pazarlar sunma gayretindeyiz. Genel olarak zaten Misyonumuz esnafımızı iş adamı, iş adamımızı sanayici, sanayicimiz de ihracatçı yapmaktır. Misyonumuzun öngördüğü şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
İlimiz de Türkiye ve dünyaya kendine özgü süt ürünleri sunabilme kabiliyetindedir. Alezer Süt Ürünleri de ilimizde kendisini geliştirmeye çalışan büyümek için hedefleri olan ve damak tadını herkese hitap edecek şekilde tutturmuş bir firmamızdır. Kendileri Afrikalı iş adamları ile ön görüşme yaptılar, ileriki zamanlarda da iade ziyaret gerçekleştireceklerdir.
Bizde tüm üyelerimize olduğu gibi kendilerine bu konuda tüm desteklerimizi verecek ve bağlı olduğumuz konfederasyonumuz TUSKON gücünden yararlanarak kendilerine yardımcı olacağız. Bizim için önemli olan Türk insanının ve özellikle ilimiz iş adamlarının yurtdışlarında kalitesi ile ülke bayrağımızı dalgalandırmalarıdır. KİAD olarak bu tarz çalışmalarımız da ileriki zamanlarda devam edecektir” dedi. (s)