"Kınamaktan fazlası yapılabilir"

'Kınamaktan fazlası yapılabilir'

Saadet Partisi Kırklareli Il Başkanı Murat Hızı, Gazze’de devam eden saldırılarla ilgili olarak, “İsrail’i kınamaktan fazlası yapılabilir” dedi.

Hızır açıklamasın, “Ülkemizin dört bir yanında Israil'in Filistin'e uyguladığı zulümler protesto edildi ve halen edilmekte. Milletimiz üzerine düşen görevi yapmıştır. Meydanlara inip sesini çıkartmış, yapılan bu zulümlere sessiz kalmayacağını göstermiştir.

Filistin bize "Kanla alınan bu topraklar parayla satılmaz" diyen cennet mekân Abdülhamit Han'ın hatırasıdır.

Filistin bize "Mescid-i Aksa, Allah Resulünün miraca çıktığı, Müslümanların ilk kıblegahı, üçüncü harem düşman elinde iken bana uyumak yaraşır mı ?" diyen Selahaddin Eyyubinin emanetidir.

Filistin bize " islamiyetin mukaddes yerlerini Musevilerin ve Hıristiyanların nüfuzu altına girmesine mani olacağız. Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki buraların Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz şimdiye kadar dinsiz ve Islamiyet'e lakayt olmakla itham edildik. Fakat bu ithamlara rağmen Peygamberin son arzusunu yani, mukaddes toprakların daima Islam hâkimiyetinde kalmasını temin için hemen bugün kanımızı dökmeye hazırız" diyen ATATÜRK'ÜN vasiyetidir. (TBMM 1937)

Şimdi sıra Türkiye Cumhuriyeti Hükümetindedir. Hükümetin yapması gerekenler vardır. Biz bu toprakların eski sahipleri olarak Venezüella'nın gerisine düşemeyiz. Akan kan ve gözyaşına seyirci kalamayız.

Öncelikli olarak;

"Israil'le olan bütün askeri ilişkiler iptal edilmelidir.

"Büyükelçi istenmeyen adam ilan edilerek ülkesine geri gönderilmeli

"Türkiye Büyükelçisini geri çağırmalıdır.

"Başbakan Erdoğan 2004 yılında Amerika'daki Yahudi lobisinden aldığı cesaret ödülünü iade etmelidir. BOP Eş Başkanlığı görevinden istifa etmelidir.

"Türkiye'nin öncülüğünde 8 Islam ülkesi tarafından 1997 de kurulan D-8 harekete geçirilip, bölgede inisiyatif ele alınmalıdır.

Milletimiz duyarlı davranarak üzerine düşen vazifeyi yapmıştır. Meydanlara inip gücünü göstermiş, çeşitli dernek ve kurumlar aracılığıyla yardımlarını iletmiş ve halen iletmeye devam etmektedir. Buradan sonrası Hükümetin alacağı tedbirlerle olacaktır. Çünkü bu batı medeniyeti Kuvveti Hak sebebi sayar ve ancak karşısına dikilen kuvvetten anlar” ifadelerini kullandı.